Μία λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού

Και για την ακρίβεια λίγο πριν το πρώτο ραντεβού

Το έχω πει πολλές φορές αλλά δε βαριέμαι να το ξαναπώ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου: Τα πρώτα ραντεβού σχεδόν ποτέ δεν είναι απολαυστικά μιας και είναι γεμάτα αμηχανία, άγχος και φυσικά… αβεβαιότητα. Παρόλα αυτά, αν δεν βγεις πρώτο ραντεβού πιθανότατα να μην κάνεις και σχέση, οπότε θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα… βασανιστείς!

Βέβαια, κάποιες φορές έχουμε την τάση να δυσκολεύουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς με αποτέλεσμα ένα ήδη δύσκολο task, να το κάνουμε ακόμα δυσκολότερο. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να κάνεις το πρώτο ραντεβού αρκετά πιο εύκολο και άνετο αρκεί να προσέξεις μία συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

 

 

Παίρνουμε ως δεδομένο ότι θα πάτε για φαγητό, οπότε μην κάνεις το λάθος και δεν τσεκάρεις το μενού, λίγο πριν. Κακά τα ψέματα, το κακό φαγητό είναι τόσο ξενερωτικό όσο και το κακό σεξ, ή τελοσπάντων πλησιάζει αρκετά. Οπότε εσύ, σαν σωστός εραστής και καβαλιέρος, έχεις μπει στη σελίδα του μαγαζιού, έχεις διαβάσει κριτικές και έχεις δει τα πιάτα.

Οι γυναίκες, λατρεύουν τους άντρες με σχέδιο, οπότε τη στιγμή που θα της προτείνεις πιάτο, είναι και η στιγμή που μάλλον εξασφάλισες το δεύτερο ραντεβού!

 

 

Και αν δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενερωτικό από το κακό φαγητό, δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό και… ικανοποιητικό από πραγματικά απολαυστικά πιάτα. Ό, τι ακολουθήσει μετά, θα είναι απλώς επιστέγασμα της δικής σου, υπέροχης επιλογής.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved