Οι 4 χρυσοί κανόνες του Rough Sex

«Κανόνας νούμερο ένα, δεν υπάρχουν κανόνες.»

Το καλό σεξ εκτός από χημεία, απαιτεί φαντασία, έλξη και κυρίως μία μεγάλη δόση... σκληράδας. Γιατί, φίλε μου, σου έχω καλά νέα: Η γυναίκα πλέον γουστάρει άγριες και σκληρές καταστάσεις, αν και πάντα θεωρώ ότι γούσταρε απλά δεν τολμούσε να το εξομολογηθεί. Αφού, λοιπόν, το πρόσωπο σε θέλει αδυσώπητο και μιας και εσύ θέλεις να μετατραπείς στον James Dean της καρδιάς της (ναι, αυτού που κατάλαβες εσύ και όχι αυτού που κατάλαβε εκείνη), εγώ λέω να σου κάνω μία μικρή εισαγωγή -πες το και rough για να είσαι και διεθνής- για να το κάνεις σωστά και να την αναγκάσεις να στο... ξαναζητήσει!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά

Η επιστήμη «έσκυψε» πάνω από το ζήτημα του σκληρού σεξ με ενδιαφέρον και αγάπη. Όχι δεν είσαι ανώμαλος αν απολαμβάνεις το BDSM ούτε πρέπει να της ζητήσεις γραπτώς συγνώμη επειδή της έριξες πέντε σκαμπίλια παραπάνω. Όταν λοιπόν σου ασκείται βία κατά τη διάρκεια του σεξ, η πίεση του αίματός σου αυξάνεται ενώ παράλληλα οι παλμοί της καρδιάς γίνονται πιο γρήγοροι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης. Άρα; Απόλαυση δίχως αύριο.

giphy 1

Και αφού  μιλήσαμε για θεωρία, ας πάμε στην πράξη

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να εισάγεις το rough sex στο ρεπερτόριό σου το βασικό που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ και για κανέναν λόγο είναι να την έχεις προειδοποιήσει, προετοιμάσει ίσως και προϊδεάσει! Οι εκπλήξεις είναι ωραίες στα γενέθλια ή στην πρόταση γάμου. Όταν στο παιχνίδι μπαίνουν γυμνά μέρη του σώματος αλλά και κάποια αντικείμενα, θέλει -και με το δίκιο της- να ξέρει τι την περιμένει. Δεν είναι καιροί να φοβόμαστε και να σκύψουμε.

Και αφού τα είπατε και τα συμφωνήσατε πάμε στο παρασύνθημα το οποίο είναι και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Πώς θα γίνεις σκληρός, παράλληλα θα είσαι σεξουαλικός και ατσαλάκωτος, ενώ εκείνη θα σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι και στο τέλος θα προσγειωθεί στο κρεβάτι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ψελλίζοντας ότι είσαι ο πιο καλός ο εραστής;

Πιο χρυσοί κανόνες πεθαίνεις

1. Θυμάσαι τα σκαμπίλια που λέγαμε παραπάνω; Ξεκίνα λοιπόν και μη μασάς. Μπορείς να αρχίσεις με το πρόσωπο, (όχι πολύ δυνατά και φύγει κανά σφράγισμα), ενώ παράλληλα έχεις παγιδεύσει με το άλλο χέρι το σαγόνι -ξέρεις αυτό που την κάνει να μοιάζει με ροφό- και όλα αυτά με το πιο υποτιμητικό και αηδιασμένο βλέμμα -τύπου και χάρη σου κάνω. Στη συνέχεια μπορείς να αρχίσεις την Κάθοδο των Μυρίων και να καταλήξεις στο σημείο 0 στο οποίο θα συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό. Η περιοχή ανάμεσα σε κόλπο και πρωκτό είναι πολύ ευαίσθητη και αν της φερθείς με αγάπη σίγουρα θα σε ανταμείψει. Και τώρα το βασικότερο: Ζήτα της να κάνει το ίδιο και σε σένα.

one big slap

2. Το reverse cowgirl είναι μία στάση ιερή, η οποία προσφέρει υψηλό θέαμα αλλά και αισθήσεις. Όσο λοιπόν εκείνη σου έχει γυρίσει κώλο το πωπουδάκι της, άρπαξε τα μαλλιά της και τράβα τα μέχρι το πρόσωπο να έρθει και να τεντώσει -you know, ελαφρύ λίφτινγκ που σβήνει και τις ρυτίδες. Αν φοράει τρέσες είσαι άτυχος γιατί όχι μόνο θα καταστρέψεις τη στιγμή αλλά θα σε βάλει να πληρώσεις και καινούριες. Το χέρι σου στο στόμα της, όσο εκείνη φυσικά έχει γυρισμένη την πλάτη, θα το έκρινα το λιγότερο απαραίτητο. Extra tip: Ποτέ τα μαλλιά από τις άκρες γιατί τα δάκρυα που θα δεις ΔΕΝ θα είναι ηδονής.

tumblr naxsfrky371rp0vkjo1 500

3. Σκύλος δεν είσαι αλλά το δάγκωμα από τους μάστερ του είδους κρίνεται απαραίτητο. Αργά, σιγά και ρουφηχτά, βάλε στο στόμα σου σε κάθε σημείο του σώματός της και δάγκωσέ το να σαν να... φταίει. Αλλά και να μη φταίει, μη μασάς. Δόντι μη βάλεις μόνο γιατί πονάει. Η πιπιλιά δεν είναι κακή, αλλά σε περίπτωση που είναι σε εμφανές σημείο θα γίνετε αντικείμενα χλευασμού στον επόεμνο καφέ με το παρεάκι σας και όχι άδικα. 

VxFYisv

4. Και τώρα το καλό: Πάρε τον έλεγχο και δείξ' της τι εστί... βερίκοκο. Ζούμε σε μία εποχή, που η μέση γυναίκα πρέπει να ελέγχει αμέτρητα πράγματα κάθε μέρα, όλη μέρα και χωρίς καμία βοήθεια. Ανακούφισέ την τέλος πάντων, young man! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και μεταχειρίσου τη σαν να είναι αντικείμενο. Θέλεις να τη δέσεις; Κάν' το! Θέλεις να την ταπεινώσεις και να την υποτιμήσεις; Κάν' το κι αυτό. Εφόσον συμφώνησε μάλλον δε θα αντιδράσει ιδιαίτερα. Εξάλλου έχω την εντύπωση ότι, off the record πάντα, δεν υπάρχει μεγαλύτερο αφροδισιακό από έναν άντρα που έχει τον απόλυτο έλεγχο.

 

 

Άντε και καλή διασκέδαση!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved