Πόσο έχει αλλάξει το σεξ την ζωή μας από την δεκαετία του ‘90;

Εδώ μιλάμε για μία δεύτερη σεξουαλική επανάσταση κι εμείς δεν πήραμε χαμπάρι.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα η γενιές που έχουν γεννηθεί από το 1993 μέχρι και το 2001 έχουν πιο ανοιχτόμυαλες σεξουαλικές ζωές από τις γενιές προηγουμένων ετών.

Η έρευνα διεξήχθη στο London School of Hygiene and Tropical Medicine σε συνεργασία με το University College London. Η μελέτη έδειξε πως οι ετεροσεξουαλικοί άνδρες που έχουν γεννηθεί από το 1993 και μετά είναι κατά πολύ πιο ανοιχτοί σε νέες προτάσεις στο σεξ.

Η συγκεκριμένη έρευνα διενεργείται κάθε δέκα χρόνια και παίρνουν μέρος 45.000 άνθρωποι.

Επίσης χρησιμοποιείται και πληροφορία από το National Surveys of Sexual Attitudes and Lifestyles.

Ο αριθμός των ανδρών και των γυναικών που έχουν κάνει έστω και μία φορά στη ζωή τους πρωκτικό ή στοματικό έρωτα έχει διπλασιαστεί. Ένας στους πέντε έχει δοκιμάσει τα παραπάνω, εκεί που πριν από τρεις ή τέσσερις γενιές ο αριθμός αυτός ήταν κατά πολύ μικρότερος.

Η έρευνα δείχνει πως έχει γίνει ένα τεράστιο άλμα στην σεξουαλικότητα μέσα στα χρόνια.

Μήπως η καραντίνα είναι η ευκαιρία που έψαχνες;

 

Η Dr Ruth Lewis λέει πως τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η κοινωνία μας προχωράει μπροστά και αφήνει πίσω της ταμπού που της είναι εντελώς άχρηστα.

«Η έρευνα αυτή δείχνει το πόσο ακριβείς πρέπει να είμαστε όσο αφορά το σεξ. Δείχνει πως το σεξ δεν είναι κάτι γενικό αλλά πάρα πολύ συγκεκριμένο και ο κάθε ένας που το κάνει έχει τρομερά ακριβείς προτιμήσεις».

«Μία σωστή έρευνα μπορεί να βγάλει από το σκοτάδι πολλούς νεαρούς ανθρώπους οι οποίοι είναι ακόμη μπερδεμένοι και συγχυσμένοι με την ίδια τους την σεξουαλικότητα».

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές από τις πιο επαναστατικές κινηματογραφικές ταινίες που έχουν ως κεντρικό θέμα τους το σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved