Κάποιες φορές το σεξ γίνεται πιο βαρετό και από την καραντίνα

Μία γυναίκα έχει μία πρόταση για όλους εμάς. 

Είσαι σε καραντίνα με την κοπέλα σου, κάτι που όσο να πεις είναι θετικό –έχεις παρέα και δεν κινδυνεύεις να αποτρελαθείς- και φυσικά μπορείς να κάνεις σεξ, που είναι σίγουρα αγχολυτικό. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, όπως όλοι μας τον τελευταίο καιρό έχουμε πέσει σε λούπα, κάπως έτσι έχει γίνει και με το σεξ σας. Όπως ακριβώς πηγαίνεις από το σαλόνι στο κρεβάτι μηχανικά, το ίδιο ακριβώς κάνεις και όταν καλείσαι να… βγάλεις τον σέξι σου εαυτό!

Θα μου πεις τώρα, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ σκέφτεσαι το σεξ, αλλά επειδή δεν μπορούμε και να απελπιζόμαστε, ούτε και να κλαίμε πρωί και βράδυ, λέω να σου δώσω κάποιες ιδέες, ώστε έστω στο σεξ, να περνάτε καλά!

Μήπως αυτή τη φορά να μη βγάλεις τα ρούχα;

Ε ναι εντάξει, το σεξ ως γνωστόν γίνεται χωρίς ρούχα, αλλά μήπως αυτή τη φορά να δοκιμάσεις κάτι άλλο; Και τι πιο εύκολο, από το να αφήσεις μερικά κομμάτια, ή και όλα τελοσπάντων έτσι για την αλλαγή. Εύκολο, ανέξοδο και σίγουρα αποτελεσματικό.

Θέλει όμως και προσοχή

Απαγορεύονται και απορρίπτονται τα στενά τζιν για ευνόητους λόγους. Δεν νομίζω άλλωστε να είσαι από αυτούς που περνούν την καραντίνα με τζιν παντελόνι. Εφόσον λοιπόν είσαι άνθρωπος φυσιολογικός, προτείνω φόρμες, σορτς και γενικά άνετα και χαλαρά ρούχα τα οποία είτε βγαίνουν εύκολα, είτε… παραμερίζονται!

Αν εκείνη προβληματίζεται, πρότεινέ της φορέσει μία φούστα-που σίγουρα έχει καιρό να βάλει- η οποία παρουσιάζει σχεδόν μηδενικό εμπόδιο σε ό, τι έχει να κάνει με το σεξ…

giphy

Και γιατί να το κάνεις όλο αυτό;

Μα για το αλατοπίπερο! Σύμφωνα με τις έρευνες, το σεξ με τα ρούχα, ή τουλάχιστον με κάποια από αυτά, είναι άκρως διεγερτικό μιας και δίνουν την ψευδαίσθηση του παράνομου ή του δημόσιου χώρου (κάτι που εκ των πραγμάτων είναι παράνομο). Επιπλέον, και επειδή είμαι σίγουρη ότι έχεις βαρεθεί τα προκαταρκτικά (ή τουλάχιστον τώρα στην καραντίνα) τα ρούχα δίνουν και την ψευδαίσθηση του… quickie ή τουλάχιστον στρώνουν το έδαφος για κάτι τέτοιο. Και μιας και κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πότε θα μπορέσουμε να επανέλθουμε 100% στην κανονικότητα, αξίζει να κάνεις λίγο καλό σεξ, για τη διάθεσή σου και μόνο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved