Νιώθεις άσχημα που θα βγαίνεις με την κοιλιά στην παραλία;

Μία γυναίκα έχει κουβέντες παρηγοριάς και ειλικρίνειας για σένα. 

Το καλοκαίρι όπως έχεις αντιληφθεί ήδη από τις υψηλές θερμοκρασίες, είναι εδώ, κάτι που σημαίνει ότι η μέρα μεγαλώνει, τα ρούχα λιγοστεύουν-όπως και η υπομονή-και οι επισκέψεις στην παραλία μπαίνουν και επισήμως στο φορτωμένο μας πρόγραμμα. Εκτός βέβαια από την εποχή της ζέστης και της ανεμελιάς, το καλοκαίρι είναι και η εποχή της έντονης αυτοκριτικής: Τι έκανα για το κορμί μου το χειμώνα; Προλαβαίνω να χάσω κανά κιλό ή και φέτος δε θα με χωράει το μαγιό; Μήπως έτσι χυμένος στην ξαπλώστρα θυμίζω περισσότερο θαλάσσιο λέοντα παρά άντρα;

Απορίες και ανασφάλειες που τρελαίνουν το μυαλουδάκι σου και δυστυχώς σε κρατούν μακριά από την ουσία της εποχής που είναι η ξεκούραση και η καλοπέραση. Εντάξει, είναι σημαντική και η αυτοπεποίθηση αλλά ήρθε η ώρα να σου πω κάποια πράγματα, με μεγάλη σαφώς ειλικρίνεια.

jonn

Έπειτα από χρόνια μελέτης και παρατήρησης, ναι αυτή είναι η πάγια μέθοδός μου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες τον άντρα τον θέλουμε αφράτο, παχουλοδροσάτο, με περηφάνεια στην κοιλιακή περιοχή. Με λίγα λόγια τον θέλουμε με τη γλυκιά του την κοιλίτσα και αυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν.

giphy 1

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα, το 74% δηλώνει ευθαρσώς ότι προτιμάει τα αγόρια με κοιλιά, τα όχι υστερικά με τη διατροφή και το κορμί, γιατί έτσι νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η αλήθεια είναι ότι τύποι σαν τον Chris Hemsworth-μισό να μαζέψω σαλάκι-μπορεί να θαυμάζονται εντόνως και φανατικά από το γυναικείο κοινό, αλλά σε ρεαλιστικά επίπεδα, καμία δεν θα τον ήθελε για άντρα, να τρέμει καθημερινά το φυλλοκάρδι της μήπως και της τόνε πάρουν!!! Η αλήθεια βέβαια είναι λίγο πιο ωμή και έχει να κάνει με το ότι απλά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τον Chris όπως και εσείς την Irina Shayk.

giphy 2

Eκτός φυσικά από τις έρευνες, και ας μιλήσουμε ειλικρινά, καμία γυναίκα δε θέλει δίπλα της έναν άντρα με κοιλιακούς και μπράτσα, που μετράει θερμίδες, δεν πίνει ίχνος αλκοόλ και κάθε φορά που περνάει από τζαμαρία καθρεφτίζεται. Αυτό που θέλει μία γυναίκα, είναι έναν χαριτωμένο τύπο, με χιούμορ ο οποίος ξέρει να χαίρεται τη ζωή. Και συνήθως αυτό πάει πακέτο με την κοιλιά σου.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved