Όλο το γραφείο φλερτάρει κι εσύ έχεις άγρια μεσάνυχτα;

Μια έρευνα ρίχνει φως στα σαλιαρίσματα στους χώρους εργασίας. 

Έχεις ακούσει ποτέ τη φράση «μην βουτάς το στυλό σου στο μελάνι της εταιρίας σου»; Δεν το ‘πιασες το νόημα; Θα στο θέσουμε διαφορετικά. Σου ‘χει τύχει κάνα ερωτικό φλερτάκι με κάποια από τη δουλειά σου;

Δεν είναι κακό να υπάρχουν τα φλερτ εν ώρα υπηρεσίας. Άλλωστε όλοι περνάμε περισσότερη διάρκεια της μέρας στο γραφείο, οπότε λογικό είναι μετά από τόσες ώρες μαζί με τη σέξι συνεργάτιδα, να αναπτυχθεί κάτι παραπάνω από συναδελφική αλληλεγγύη.

Όλο αυτό όμως ξέρεις ότι είναι μπλέξιμο. Διότι πρέπει να σκεφτείς: «αξίζει τώρα να ασχοληθώ; Και αν ναι, πρέπει να σκεφτώ τι θα γίνει όταν  το διαλύσουμε». Γενικώς ένα μπέρδεμα...

 

Επειδή καλώς ή κακώς όλοι οι εργαζόμενοι έχουν νιώσει έστω και έναν μικρό πειρασμό στη δουλειά, μία έρευνα πήρε την κατάσταση στα χέρια της προκειμένου να μελετήσει συμπεριφορές των εργαζομένων που διατηρούν ή δεν διατηρούν σχέσεις στην εργασία.

Η έρευνα λοιπόν πήρε ένα δείγμα πολλών ατόμων και ξεκίνησε τις συγκρίσεις. 

Στην πρώτη έρευνα το δείγμα αφορά 400 άτομα τα οποία δεν φοβούνται τη δέσμευση εντός δουλειάς και καταγράφονται πεντακάθαρα σε ποιους κλάδους υπάρχουν τα περισσότερα κρούσματα. Σε ξενοδοχεία και νοσοκομεία όπως βλέπεις γίνεται της κακομοίρας.

top industries 

 

Στο δεύτερο δείγμα τώρα, η έρευνα έδωσε βάση αλλού. Εκτός των 400 του παραπάνω πίνακα βρήκε και άλλους 500 που όμως κρατάνε τους πειρασμούς μακριά από το γραφείο. Ρωτήθηκαν για το πώς νιώθουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, βάζοντας τα τελικά αποτελέσματα σε σύγκριση. 

Από τα αποτελέσματα που θα δεις παρακάτω, εύκολα καταλαβαίνεις πως οι σαλιαρίζοντες στην εργασία, νιώθουν πολύ πιο ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι και γενικότερα ζουν μέσα σε ένα τεράστιο ροζ συννεφάκι.

 

the feelings

 

Για λέγε; Έχεις κάνει σχέση με συνάδελφο;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved