3 χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν καλύτερο στο σεξ

Kαι δεν είναι αυτά που πιστεύεις

Όταν ήσουν μικρός πίστευες ότι για να είσαι ο απόλυτος εραστής, θα πρέπει να έχεις τα προσόντα πορνοστάρ μιας και τελικά το μέγεθος μετράει. Μεγαλώνοντας, κατάλαβες ότι δεν αρκεί μόνο αυτό, μιας και ακόμη κι αν έχεις το εν λόγω χαρακτηριστικό, οφείλεις να ξέρεις να το χειρίζεσαι και σωστά. Και πού καταλήγουμε; Ότι το καλό σεξ είναι ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων και χαρακτηριστικών. Και εφόσον τη φύση δεν μπορείς να την αλλάξεις αλλά μπορείς να τη βελτιώσεις, παρακάτω σου έχω τρία χαρακτηριστικά που πρέπει να υιοθετήσεις για να απογειώσεις το σεξ σου!

 

fd

 

Η ώρα της γνώσης

Όπως όλα στη ζωή, έτσι και το σεξ απαιτεί γνώση. Ναι ξέρω θα μου πεις, ότι το σεξ είναι ένστικτο, πάθος, χημεία, αλλά όχι μόνο. Για σένα λοιπόν που θέλεις να είσαι κάθε φορά και καλύτερος, και κυρίως να μη βαριέσαι από ένα σημείο και μετά, η μελέτη είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Τόσα κείμενα περί σεξ κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είναι δυνατόν να είναι όλα άχρηστα; Γιατί δε δοκιμάζεις να εφαρμόσεις κάποιες συμβουλές-έτσι για αρχή-. Μπορεί να σου βγουν. Και όσο σου βγαίνουν, η παρτενέρ σου να είναι όλο και πιο ευτυχισμένη. Γιατί κακά τα ψέματα, κανένας δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα.

Γιατί η επιστροφή στην πρώην σου είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου

Η αυτοπεποίθηση

Όχι πες μου, υπήρχε πιθανότητα να λείπει; Μπορεί εμείς οι γυναίκες να έχουμε ίσως μεγαλύτερα θέματα με το συγκεκριμένο, αλλά κι εσείς οι άντρες δεν πάτε πίσω. Το βασικό λοιπόν για να έχεις αυτοπεποίθηση χωρίς τα ρούχα σου, ναι ξέρω είναι δύσκολο και σκληρό κάποιες φορές, είναι να εντοπίσεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι περισσότεροι άντρες, απαντούν ότι αισθάνονται καλά με το σώμα τους όταν κάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, ή αμέσως μετά το γυμναστήριο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αυτοπεποίθηση μπορεί να επηρεάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή την εμφάνισή. Ακόμα και τον τρόπο που περπατάς.

giphy

Η επικοινωνία

Καλά είναι τα προηγούμενα δύο, αλλά υπάρχει κάτι που είναι ακόμα πιο σημαντικό. Όση αυτοπεποίθηση κι αν έχεις και όσες γνώσεις, θα πρέπει να μάθεις να κάνεις κάτι πολύ πιο απλό: Να ακούς. Και όταν λέω να ακούς, να ακούς τις ανάγκες της και τα θέλω της. Γιατί κακά τα ψέματα, κάτι δοκιμασμένο με την προηγούμενη, μπορεί να πιάνει με την επόμενη, μπορεί όμως και όχι. Χωρίς να θέλω να σε σοκάρω, η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και ξεχωριστή. Οπότε κάνε μια συζητησούλα. Ρώτα την δυο πραγματάκια. Πας ένα στοίχημα ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν αμέσως;

Η πρώτη φορά που συναντάς τους γονείς της



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved