Γιατί η επιστροφή στην πρώην σου είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου

Εχει συμβεί σε όλους. Λίγοι κατάφεραν να μην ενδώσουν στον πειρασμό. Μην γίνεις ένας από αυτούς.

Ποιο είναι το μότο του Ratpack; «Το κρατάμε αληθινό». Οπότε δεν θα σου το παίξει κανείς μας Steve McQueen, ούτε καν Κεραυνός ΜακΚουήν. Θα το κρατήσω τόσο αληθινό, που θα σου μιλήσω από καρδιάς για την πρώην. Αυτή την μάστιγα που μπορεί να σε κάνει τρελό. Οχι από έρωτα.

Πριν ξεκινήσω να σου εξηγώ γιατί κάλλιο να καταπιείς ένα μαγκάλι κάρβουνα ή ακόμα χειρότερα ένα πιάτο μπάμιες, παρά να τα ξαναβρείς με την πρώην σου, θα σου πω μόνο οτι ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΟΛΟΙ. Δεν σου λέω πως θα ξαναβρεθείς με την μελαχρινούλα που έπαιξε κάτι στο μπαρ (ξέρεις ποια είσαι), αλλά για σχέσεις. ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ. 

Αφού σου έδωσα το πρώτο στίγμα, θα σου αραδιάσω γιατί αυτή η γυναίκα δεν πρέπει να μπει ξανά στην ζωή σου. 

 

robert

 

-Υπάρχει λόγος που είναι πρώην

Δεν θα σου πω ψέματα γιατί είμαι σταράτος άνθρωπος. Δεν με νοιάζει γιατί χωρίσατε. Δεν με νοιάζει αν έφταιγες εσύ ή αυτή. Δεν με νοιάζει αν σε έπιασε με άλλη και έφυγε ή εσύ την έπιασες με άλλον. Σημασία έχει τι γράφει ο φωτεινός πίνακας, όταν σφυρίξει η λήξη. ΧΩΡΙΣΜΟΣ. Πάπαλα. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψειρίζουμε. Αν είναι πρώην, είναι επειδή ο λόγος θα υπήρχε. Θες επειδή δεν σε κάλυπτε; Επειδή δεν την κάλυπτες εσύ; Επειδή δεν ταιριάξαν οι μαγιές σας; Μην το κουράζουμε. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, όπως και ο χωρισμός σας. 

-Μην ενδίδεις στην ασφάλεια

Ακόμη και ο πιο alpha male εκεί έξω, ζητά ένα πράγμα: Ασφάλεια. Οπότε μια επιστροφή σε γνώριμα λημέρια θα μπορέσει να σου το δώσει αυτό. Σωστά; Ρώτα τον Τάκη Λεμονή να δούμε τι θα σου πει. Ή τον Πασχάλη Τερζή που τραγουδούσε «Επιστροφές, Καταστροφές». Καλύτερα να είσαι μόνος και ανασφαλής, παρά σε κάτι που δεν θα σε κάνει ευτυχισμένο αλλά θα σου δώσει (για λίγο) το αίσθημα πως είσαι σε γνώριμα νερά. Αυτό το τελευταίο σώζει ζωές στον Ειρηνικό.

 

the past

 

-Ξαναζεσταμένο φαγητό

Τώρα πες μου πραγματικά. Εκτός από την πίτσα, τρώγεται άλλο φαγητό ξαναζεσταμένο; Οχι! Τι θέλεις τώρα να μπλέκεις με έναν άνθρωπο που δεν τα βρήκατε. Θες να ζήσεις την μέρα της μαρμότας; Ο Μπιλ Μάρεϊ που την έζησε, δεν πέρασε και πολύ καλά. Και να σου πω και το άλλο. Το τέλος θα είναι το ίδιο. Μόνο ο Dr.Strange ΙΣΩΣ εντοπίσει ένα διαφορετικό μέσα σε εκατοντάδες πραγματικότητες.

-Εξελίξου σαν άνθρωπος

Το σημαντικότερο. Τι γίνεται μετά από έναν χωρισμό; Βλέπεις τα λάθη σου (ειλικρινά ελπίζω ΟΧΙ σε video), καταλαβαίνεις τι έφταιξε και πήγε η σχέση σας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αν γυρίσεις πίσω, η εξελικτική σου διαδικασία ως alpha male πάει και αυτή πίσω. Σκέψου τι θα συνέβαινε αν ο homo sapiens δηλαδή φοβόταν την πρώτη σπίθα από την φωτιά. Ακόμα σε σπηλιές με τρίχες θα ήμασταν.

Όπως κατάλαβες το δικό σου καλό (και χωρίς να θέλω να σε πικράνω) και το δικό της, είναι να είστε χώρια. Αν ήταν γραφτό να είστε μαζί, θα ήσασταν. Αυτά που βλέπεις στις ταινίες (όχι το Die Hard μωρέ), δεν παίζουν στην πραγματική ζωή. Μην περιμένεις λοιπόν μηνύματα, εξομολογήσεις στα κατώφλια ή φιλιά μέσα στην βροχή. Δέξου την μοίρα σου, προχώρα και μην κοιτά πίσω. Μόνο όταν παρκάρεις.

ΥΓ: Είπαμε. Το κρατάμε αληθινό.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved