Οι γυναίκες θα εκτιμούν πάντα τους άντρες με πλούσια προσόντα

Ένας μίνι-οδηγός από μία γυναίκα για το πως θα τα...αξιοποιήσεις σωστά. 

Κοίτα δε θα σε λυπηθώ κιόλας μιας και έχεις ένα χάρισμα, ένα πλεονέκτημα καλύτερα, για το οποίο όλοι οι άντρες ανά τον κόσμο θα παρακαλούσαν. Ναι, η φύση στάθηκε λίγο πιο γενναιόδωρη μαζί σου, μιας και φρόντισε να σε προικίσει με αρκετά εντυπωσιακά προσόντα για τα οποίο νιώθεις καμάρι και φυσικά υπερηφάνεια.

Έλα όμως που «ο φίλος σου» κάποιες φορές σε προδίδει -και δεν εννοώ σε ό, τι έχει να κάνει με τη λειτουργία του. Βλέπεις, με τη μεγάλη δύναμη έρχονται και οι μεγάλες ευθύνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχεις τη χάρη αλλά θα πρέπει να μάθεις και να τη χειρίζεσαι. Γιατί καλώς ή κακώς, υπάρχει πιθανότητα το καμάρι σου να δημιουργήσει πρόβλημα στις σεξουαλικές σου συνευρέσεις, και δη στην παρτενέρ σου.

Παρακάτω λοιπόν σου έχω κάποιες συμβουλές για να βγεις ασπροπρόσωπος και να μην ταλαιπωρήσεις και εκείνη.

giphy

Εν αρχήν… ην το λιπαντικό

Άσε τι κάνουν οι φίλοι σου και οι γνωστοί. Εσύ είπαμε, χρειάζεσαι ειδικό χειρισμό. Γι’ αυτό λοιπόν αν το σεξ μέχρι πρότινος ήταν ένας διαρκής εφιάλτης και μία συνεχής αγωνιώδης προσπάθεια να μην την κάνεις να νιώσει δυσάρεστα, ήρθε η ώρα να βάλεις για τα καλά στη ζωή σου το λιπαντικό. Πίστεψέ με, θα δεις διαφορά.

Το πολύ ποτό δεν έκανε καλό σε κανένα πρώτο ραντεβού

giphy 1

Εκτός βέβαια από το λιπαντικό…

Μην είσαι αφοριστικός με τα sex toys γιατί θα αποδειχθούν όχι μόνο ευεργετικά αλλά μη σου πω και απαραίτητα. Με τον τρόπο αυτό σαφέστατα μοιράζεις το χρόνο της διείσδυσης χωρίς όμως να στερείσαι και απόλαυσης. Δίνεις και την ευκαιρία στην παρτενέρ σου να κάνει μικρά διαλείμματα από το μεγαλείο σου!

5 τρόποι για να χωρίσεις σαν κύριος

Η ώρα της στάσης

Ευτυχώς υπάρχει τεράστια γκάμα και γυναίκες πλέον διατεθειμένες να πειραματιστούν και να μην κάθονται περιμένοντας τη δική σου πρωτοβουλία. Προφανώς το αγαπημένο doggy δεν είναι για σένα, μιας και η διείσδυση με τη συγκεκριμένη στάση είναι έντονη και πιθανότατα, στην περίπτωσή σου, δυσάρεστη. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να μην βολευτείτε ούτε την κλασική την ιεραποστολική (vanilla αν προτιμάς), αλλά να… επενδύσεις σε κάτι πιο εξωτικό και ιδιαίτερο όπως το reverse cowgirl, αλλά και το κλασικό woman on top. Επίσης, μην απορρίψεις οτιδήποτε σε όρθιο, και οτιδήποτε σε spooning, μιας και αυτές οι στάσεις δίνουν τη δυνατότητα στη γυναίκα να ελέγχει ευκολότερα τον ρυθμό της διείσδυσης.

giphy 2

Καλή απόλαυση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved