Το πολύ ποτό δεν έκανε καλό σε κανένα πρώτο ραντεβού

4 τίμιοι λόγοι που αξίζει να μην ξεπεράσεις τα ένα με δύο ποτά.

Η αλήθεια είναι ότι τη λέξη ραντεβού την έχεις συνδέσει με κάποιο μπαρ, ή έστω με φαγητό και κρασί έτσι για την ατμόσφαιρα. Μαζί σου και εγκρίνω κα μπράβο. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο ξέρεις, να χαλαρώσεις την ποσότητα και να μείνεις στο ένα -το πολύ δύο- ποτά. Σου φαίνεται αδιανόητο; Υπάρχουν 4 πολύ σοβαροί λόγοι για να το κάνεις.

happy hour drinking GIF

Βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα

Είσαι νηφάλιος (εντελώς όμως) και άρα μπορείς να αντιληφθείς αν περνάς καλά ή όχι. Κακά τα ψέματα, όταν το αλκοόλ κυλήσει στις φλέβες, όλα λίγο πολύ ωραία γίνονται. Ακόμη κι αν δεν είναι.

Έχεις περισσότερες επιλογές

Για να πιεις αλκοόλ θα πας αναγκαστικά σε μπαρ. Σε περίπτωση λοιπόν που αποφασίσεις να μην πιεις, μπορείς α ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να έχεις περισσότερες επιλογές. Εδώ που τα λέμε, και στο ίδιο μαγαζί κάθε τρεις και λίγο καταντάει βαρετό.

50376

Θα αποπνέεις περισσότερη αυτοπεποίθηση

Όταν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις, πού είσαι και πού πας, όσο να πεις δείχνεις πιο συγκροτημένος και σίγουρος. Κάτι που η συνοδός σου το εκλαμβάνει και το αντιλαμβάνεται.

Έχεις τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού σου

Ειδικά αν είσαι στα πρώτα ραντεβού και θέλεις να είσαι κύριος και συγκρατημένος, η αποχή από το αλκοόλ μη σου πω ότι είναι και απαραίτητη. Όπως και να το κάνουμε, οι άμυνες πέφτουν όταν πιεις λιγάκι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved