Σκέφτεσαι ακόμη αν πρέπει να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού;

Φίλε δεν δαγκώνει, αλλά έναν τρόπο τον θέλει.

Για πολλούς τα πρώτα ραντεβού είναι περίεργα, αμήχανα και καλό θα ήταν να μη γίνονται. Για άλλους είναι απολαυστικά, είτε εξελιχθούν στη συνέχεια είτε μείνουν εκεί. Σε κάθε βέβαια περίπτωση, το πρώτο ραντεβού είναι ως γνωστόν υποχρεωτικό πεδίο, εκτός κι αν έχεις σκοπό να μείνεις μόνος για πάντα. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι να πάρεις απόφαση να βγεις ραντεβού, αλλά να φερθείς σωστά ώστε να έχεις και δεύτερο.

Και ποιος είναι ο μεγάλος προβληματισμός; Μα φυσικά το φιλί! Εδώ λοιπόν σου έχω έναν μίνι οδηγό για να το κάνεις τη σωστή στιγμή και με τον σωστό τρόπο.

Το timing πάνω απ’ όλα

Γιατί φωνάζουμε τόσα χρόνια για το περιβόητο timing; Άδικα; Ή επειδή δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε; Η σωστή στιγμή είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Γενικά νομίζω ότι θα πρέπει να κάνεις κίνηση προς το τέλος του ραντεβού-εφόσον έχει πάει καλά-και αφού τη δεις χαλαρή και σε… διάθεση. Εκεί ναι, μπορείς να της το ζητήσεις. Τώρα αν θέλεις να ρισκάρεις και να πάρεις πρωτοβουλία μόνος σου, να ξέρεις ότι υπάρχει περίπτωση να φας χαστούκι. Ωστόσο, παίζει και το ενδεχόμενο να δώσεις την εντύπωση ορμητικού εραστή και εκεί κυριολεκτικά να μην κρατιέται. Τι να κάνω; Οφείλω να σε ενημερώσω για όλα.

4 τεράστια ψέματα που τρώμε αμάσητα σχετικά με το κέρατο

giphy

Μην πας στα τυφλά

Και πες ότι το ραντεβού σου πηγαίνει τόσο καλά, που δεν κρατιέσαι και θέλεις οπωσδήποτε να τη φιλήσεις μέσα στο μαγαζί. Ok δε θα κάνεις κάτι πολύ κακό, αλλά υπάρχει πιθανότητα να τη φέρεις σε δύσκολη θέση. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εξοικειωμένοι με το να… φασώνονται μπροστά σε κόσμο. Μπορείς να περιμένεις λίγο μέχρι να πληρώσετε και να βγείτε έξω. Μην είσαι κι εσύ τόσο ασυγκράτητος.

Την απάτησες και είσαι αποφασισμένος να της το πεις;

Μην αγχωθείς

Να ρωτήσεις και μπράβο σου γιατί είσαι και κύριος. Το θέμα είναι να μην ακουστεί κάτι τέτοιο: Πέρασατέλειαμπορώνασεφιλήσω; Γενικά θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και σαφής. Γιατί διαφορετικά και δε θα καταλάβει τι εννοείς, και θα σε περάσει για αλλόκοτο. Πάρε βαθιά ανάσα και πάμε…

Κι αν πει όχι;

Ναι ξέρω. Είναι άβολο, ντροπιαστικό και θα προτιμούσες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Μα κι εσύ δεν είδες τα σημάδια; Είναι δυνατόν να μην κατάλαβες ότι πηγαίνει εκεί το πράγμα; Τελοσπάντων αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει κάτι τέτοιο, μη φρικάρεις και μην προσπαθήσεις να την πείσεις να σε φιλήσεις. Πες ένα «Συγνώμη ήθελα απλά να τσεκάρω» κι έξω από την πόρτα.

Το εφιαλτικό σενάριο

Σε περίπτωση που η κοπέλα δεν είναι και τόσο ψύχραιμη, και τα πάρει στο κρανίο γι’ αυτή σου την κίνηση, καλό θα ήταν να πεις ένα συγνώμη, να την καληνυχτίσεις και να πάει ο καθένας σπίτι του. Όχι δε φταις εσύ πουθενά αγάπη μου. Εξάλλου όταν κάποιος δέχεται να βγει ραντεβού μαζί μας, πάει να πει ότι του αρέσουμε. Μάλλον κάτι άλλο είχε στο μυαλό της.

giphy 1



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved