Την απάτησες και είσαι αποφασισμένος να της το πεις;

Ένας μίνι οδηγός επιβίωσης από τη Γωγώ Φούντα.

Ήταν η κακιά η ώρα. Ένα στιγμιαίο λάθος που είχε πει και ο φίλος Πασχάλης σε μία από τις επικότερες ατάκες έβερ. Το θέμα είναι φίλε μου ότι την έκανες την κουτσουκέλα και την απάτησες. Πρόδωσες την εμπιστοσύνη της. Της το φόρεσες το κέρατο με λίγα λόγια. Επειδή όμως την αγαπάς και νιώθεις τύψεις, αποφασίζεις ότι δεν μπορείς να ζεις με αυτό το βάρος, και οφείλεις να της το πεις.

Η απόφαση είναι δύσκολη. Εμπεριέχει κινδύνους και τεράστιο ρίσκο. Είσαι ωστόσο αποφασισμένος γιατί έχεις χάσει τον ύπνο και τελοσπάντων θέλεις να μπορείς να την κοιτάς στα μάτια. Εγώ λοιπόν ως γυναίκα σου έχω κάποια tips ώστε να μπορέσεις να το ξεστομίσεις, με όσο το δυνατόν… κομψότερο τρόπο. Και ό, τι ήθελε ας προκύψει.

 

Πρώτον και κύριον

Πριν κάνεις το οτιδήποτε θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν το έχει ήδη μάθει. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, αν το ήξερε, θα το είχες καταλάβει, αλλά υπάρχει περίπτωση η κοπέλα σου να είναι poker face και μεθοδική και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Επίσης, καλό θα ήταν, εφόσον την έκανες την απιστία, να μην τη διαλαλείς. Όχι μόνο γιατί θα βρεθούν πολλοί καλοθελητές, αλλά γιατί κάνεις ρεζίλι τον άνθρωπό σου. Επίσης σε περίπτωση που το έχει μάθει, άντε να την πείσεις ότι της το είπες από τύψεις. Φαύλος κύκλος.

 

giphy 5

 

 

Να είσαι ήρεμος

Εμείς οι γυναίκες είμαστε απρόβλεπτες, πόσο μάλλον όταν έχουμε να διαχειριστούμε ένα νέο σαν αυτό. Οπότε φίλε μου, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος για πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις, οι οποίες, λυπάμαι, αλλά θα είναι δικαιολογημένες. Εφόσον ζητάς συγχώρεση, καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην αντιδράσεις.

Πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε: 5 λόγοι για τους οποίους παίζει να σε κερατώσει

 

Σε πρώτη φάση…

Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς γιατί, αγάπη… είσαι αδικαιολόγητος. Είχες μία δουλειά ως γκόμενός της και αυτή ήταν να μην την κερατώσεις, δουλειά που δυστυχώς δεν έφερες εις πέρας. Οπότε προτείνω να μην δικαιολογηθείς, γιατί ό, τι και να πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Και τώρα που το σκέφτομαι καμία δικαιολογία δε θα με κάλυπτε. Να τα λέμε κι αυτά.

 

giphy 2

 

Δώσ' της χώρο και χρόνο

Αφού φυσικά αναλάβεις πλήρως τις ευθύνες σου -σαν τον Παντέλο από το MasterChef ένα πράγμα- και αφού της εξηγήσεις τι στο καλό συμβαίνει με την πάρτη σου -προφανώς και φταις εσύ (θέλεις να πάρεις άφεση θυμάσαι;)- ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις και να της δώσεις χώρο και κυρίως χρόνο. Μην επικοινωνήσεις, έστω για ένα 24ωρο και άσε την να σκεφτεί με την ησυχία της την εξόντωσή σου το μέλλον της σχέσης σας.

4 τεράστια ψέματα που τρώμε αμάσητα σχετικά με το Kέρατο

 

Όσον αφορά στις προσδοκίες σου…

Μη ζητήσεις να σε συγχωρέσει επί τόπου γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να το κάνει. Όχι γιατί δε θέλει, αλλά γιατί είναι σε κατάσταση σοκ. Πρώτα θα ωριμάσει η ιδέα μέσα της και μετά θα πάρει τις αποφάσεις της.

 

giphy 3

 

Να είσαι προετοιμασμένος

Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία λέει το ρητό, αλλά στην προκειμένη τα πράγματα για σένα είναι δύσκολα. Το ότι βρήκες τα κότσια να το πεις, δε σημαίνει ότι αυτομάτως παραγράφεται το έγκλημα. Οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Και όταν λέω για όλα, εννοώ ακόμα και για χωρισμό… Λυπάμαι.

giphy 4



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved