4 πανίσχυρες πομάδες για κορυφαίες εορταστικές εμφανίσεις

Ό,τι καλύτερο μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου.

Κάποιες φορές το απλό κράτημα δεν αρκεί. Θες επειδή το μαλλί είναι ατίθασο; Θες επειδή το συγκεκριμένο πρωί σηκώθηκες με μία ζούγκλα στα μαλλιά σου; Ό,τι και αν συμβαίνει στο κεφάλι σου, είναι καλό να ξέρεις πως υπάρχουν εναλλακτικές. Πόσο μάλλον τώρα που πάμε σε όλο και περισσότερα εορταστικά τραπέζια, εξόδους, επισκέψεις σε σπίτια κ.ο.κ.

Μην ανησυχείς και μην προβληματίζεσαι. Αυτές εδώ οι πομάδες, ανήκουν στην κατηγορία βαρέων βαρών και υπόσχονται το πιο δυνατό κράτημα που έχεις γνωρίσει.

Uppercut Monster Hold

MonsterHold Front

Εξαιρετικά ισχυρό, ανθεκτικό στον ιδρώτα και κατάλληλο για όλα τα στυλ. Θα χρειαστείς μόλις μία μικρή ποσότητα από την πομάδα για να κρατήσεις το μαλλί σου σαν μπετόν ολόκληρη την ημέρα. Κατάλληλο ειδικά για όσους έχουν πολύ χοντρή τρίχα.

Murray’s Superior Prison Edition

aceb165af548a8baf53e7ad62bad2d37 superior hair hair pomade

Είναι δύσκολο να αφαιρεθεί από το κουτί, είναι δύσκολο να επεξεργαστεί και να βγει με ένα απλό λούσιμο. Αλλά το Murray's Superior Pomade Prison Edition είναι το παγκόσμιο Νο1 Pomade. Συνιστάται αυστηρά η χρήση κατάλληλου σαμπουάν antiwax για το λούσιμο, αλλά ένα είναι το σίγουρο: μετά από αυτή τη χρήση, το μαλλί δεν θα κουνιέται ούτε με σεισμό.

Daimon Barber No5

hr 465 286 main

Το Daimon Barber gel-πομάδα No.5 είναι βασισμένο στο νερό και προσφέρει μια μέση λάμψη και σούπερ ισχυρό κράτημα. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε ακραία στυλ στα μαλλιά σας, με κράτημα που διαρκεί όλη μέρα.  Είναι επίσης ειδικό για σφιχτά, ψηλά στυλ μαλλιών που είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Συμπληρώνεται με το πικάντικο και εκλεπτυσμένο άρωμα του ούτι και της μολόχας Αιγύπτου.

American Crew Heavy Hold

American Crew Heavy Hold Pomade 85 g Goldwell

Κατάλληλη για σγουρά ή ίσια μαλλιά, αποτελεί μια σύγχρονη, ευέλικτη εναλλακτική λύση σε styling gel. Εξαιρετικά ευέλικτη, ξεβγάζεται εύκολα και προσφέρει δυνατό κράτημα για ολόκληρη την ημέρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved