5 ψαγμένες πομάδες που χρειάζεται το μαλλί σου

Θα τις έβαζε μέχρι και ο Arthur Shelby.

Η πομάδα δεν είναι απλά ένα αντρικό προϊόν περιποίησης. Είναι ένας πιστός φίλος. Για κάθε τύπο ατίθασου μαλλιού που αρνείται να υπακούσει στο πρωινό ξύπνημα και μετά το λούσιμο. Αλλά ακόμη και για αυτή την αναρχία υπάρχει λύση.

Οι συγκεκριμένες 5 παρακάτω πομάδες, θεωρούνται από τις καλύτερες της αγοράς και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων επαγγελματιών που ασχολούνται εξ' ολοκλήρου με το ανδρικό κούρεμα. Η υψηλή τους σύνθεση θα φροντίσει να μην ξαναπροβληματιστείς ποτέ με τις τρίχες σου και το στυλ που «δεν κάθεται με τίποτα».

Γιατί για να κάνεις τη δουλειά σωστά, πρέπει να παίξεις μπάλα με τους καλύτερους…

Uppercut

0W9A3795

Η πομάδα των πρωταθλητών. Αγαπημένο και ευρέως γνωστό, το Uppercut κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές εκδόσεις (δυνατή και έξτρα δυνατή) και υπόσχεται να μετατρέψει το μαλλί σου σε άγαλμα. Το καλό με την συγκεκριμένη πομάδα, είναι η υδατοδιάλυτη σύνθεσή της, που υπόσχεται ένα δυνατό κράτημα χωρίς να μένουν ανάμεσα στα μαλλιά υπολείμματα και «ασπράκια» που θα κάνουν το χτένισμα σου να φαίνεται φτηνό. Εύκολο στην εφαρμογή και ιδιαίτερα απαλό, θα κρατήσει το μαλλί σου μόνο με μία μικρή ποσότητα, ενώ μπορεί να ξεβγαλθεί το ίδιο εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο νερό.

Reuzel

tumblr static tumblr static ena8lwhpea880s84wck4ow4g0 640

Το θαύμα της Ολλανδίας. Οι πομάδες Reuzel δεν βγαίνουν μόνο με ξεχωριστά κρατήματα αλλά και με συγκεκριμένα αρώματα που θα κάνουν τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα. Το μυστικό είναι να απλώσεις το υλικό όσο πιο ζεστό γίνεται. Αυτό μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους. Είτε τρίβεις το προϊόν στα χέρια σου μέχρι να ζεσταθεί καλά, ή χρησιμοποιείς το πιστολάκι σου. Η Reuzel είναι ό,τι πρέπει για slick και undercut χτενίσματα, με το δυνατό της κράτημα να υπόσχεται άριστη εφαρμογή και δυνατό styling.

JS Sloane

P8091448

Βασισμένο στην άλλοτε πανίσχυρη μπριγιαντίνη που κατέκτησε τα 50s, το JS Sloane είναι μία σύγχρονη πομάδα με δυνατό κράτημα που θα σου δώσει το styling και την λάμψη του Elvis Presley. Η σύνθεση της ενισχύει το κράτημα χωρίς να κάνει τα μαλλιά σου να κολλάνε ή να αισθάνεσαι λιπαρά. Αν λοιπόν είσαι νοσταλγός του ροκ εν’ ρολ και του στυλ που είχαν οι άντρες -στα μαλλιά τους τουλάχιστον- μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε την πομάδα που σε εκφράζει. Tip: Αφού την απλώσεις, ρίξε λίγο νερό για πιο δυνατό κράτημα.

Apothecary 87

manitoba pomade 2

Κατευθείαν από την Μεγάλη Βρετανία, η medium hold πομάδα έχει κατακτήσει τα παραδοσιακά rockabilly μπαρμπέρικα του Λονδίνου και πλέον είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Η Apothecary 87 είναι ένας φόρος τιμής στα παραδοσιακά αντρικά grooming προϊόντα και ξεχωρίζει για την υψηκή σύνθεση στην κατασκευή της. Υπάρχει μόνο μία πομάδα της σειράς η οποία βγαίνει σε medium hold, αλλά με καθαρό και δυνατό κράτημα που χρειάζεσαι μόλις μία μικρή ποσότητα για να δώσεις στα μαλλιά σου το επιθυμητό στυλ. Και έχει και ωραία συσκευασία.

Imperial Barber Fiber

download

Ο επαγγελματίας της λίστας. Η Imperial  είναι το προϊόν που θέλεις να ξεκινάς την μέρα σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο – κυριολεκτικά. Εξαιρετικά εύκαμπτο, ξεχωρίζει για το κράτημα και την ελαφριά λάμψη χάρη στις φυτικές του ίνες. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να αναδιαμορφώνουν το στυλ τους μέσα στην ημέρα εύκολα, χωρίς να τα στεγνώνει και να τα κάνει να δείχνουν ξερά και θαμπά. Αν και λίγο τσουχτερή στην τιμή, θα νιώθεις λες και σου φτιάχνει τα μαλλιά επαγγελματίας κομμωτής.

Σημείωση: Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved