«Και τι γίνεται αν δεν βγάζω γένια σε κάποια σημεία;»

3 τρικ για να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο.

Ζόρικο πράμα τα αραιά γένια. Λες και έχει περάσει φωτιά και έχει ανοίξει δρόμο. Και τι κάνεις; Όταν ξυρίζεσαι γίνεται χειρότερο. Υπάρχουν όμως τρόποι για να καμουφλάρεις τη δόλια σου την μοίρα.

 

Άστα να μακρύνουν

patchybeard1

Η εύκολη και πιο τίμια λύση για όσους προσεύχονται για παραπάνω τρίχες. Ξέρεις ποιος γνωστός έχει αυτό το πρόβλημα; Ο Κιάνου Ριβς. Η Τζον Γουίκ τακτική του, ήταν να απομακρύνει το ξυράφι από τα σημεία που δεν έβγαζε γένια. Ή και να αποφύγει γενικώς το ξυράφι. Είναι ίσως το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είτε δεν βγάζεις σε ένα σημείο είτε σε περισσότερα. Άσε τα γένια να μακρύνουν και στρώσε με το ψαλίδι τις τρίχες  - όσες δηλαδή δεν θα χρειαστείς για την κάλυψη/απόκρυψή σου.

 

Οι γωνίες θα σε σώσουν

edge

Ξέχνα το edging του σεξ και πιάσε το edging του ξυραφιού. Η λύση απλή. Τα πλάγια στα μούσια σου κόβονται ελάχιστα, κάνοντας γραμμές. Με αυτόν τον τρόπο δεν δείχνεις πως ετοιμάζεσαι να βγεις στη σκηνή για μπουζούκια. Οι απότομες γραμμές που διαχωρίζουν το δέρμα από το «τριχωτό» σημείο, δημιουργούν σχήμα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα δείχνουν τα γένια σου σαν να έχει πέσει πυρηνική. Δοκίμασε το.

 

Πρόσεχε και λίγο την διατροφή

biotin foods

Δεν λέμε πως θα φας τα παρακάτω και ξαφνικά -ποπ!- θα σκάσουν τρίχες, αλλά προοδευτικά σίγουρα θα δεις αλλαγή. Τι θέλει; Βιταμίνη Β, C, αβγά, αβοκάντο, μπανάνες και γάλα. Τέλος δώσε βάση στις τροφές που περιέχουν νιασίνη που επιταχύνει την κυκλοφορά του οξυγόνου στους ιστούς από το αίμα – και κατά συνέπεια μεγαλώνει και την αύξηση της τρίχας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved