Τρεις τρόποι να την κάνεις να σταματήσει να γκρινιάζει για την περιποίηση προσώπου σου

Τέρμα τα ψέματα. 

Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς (κρυφά) στον εαυτό σου πως η σωστή περιποίηση σώματος και προσώπου δεν σε κάνει φλώρο, αλλά σε κάνει τον πιο cool τύπο στο τετράγωνο (τουλάχιστον). Διότι, μόνο έτσι θα μπορείς να ρίχνεις όποια γυναίκα θέλεις, με ένα και μόνο βλέμμα. Το δικό της.

Παραδέξου λοιπόν, πως ο έρωτας μπορεί να μην κοιτά χρόνια, αλλά κοιτά αρκετά καλά το πρόσωπό σου. Θα άντεχες εσύ να μην έχεις περιποιημένο δέρμα και αξιοζήλευτο μούσι; Διότι θα φτάσει εκείνη η ώρα που η δικιά σου θα αρχίσει να γκρινιάζει για το πόσο τη γρατζουνούν τα μούσια σου και πως πάλι θα βγείτε και δεν θα είσαι αρκετά περιποιημένος. Κάπου εδώ, με τη βοήθεια της ανδρικής σειράς της MACROVITA, ανάμεσα στο φόβο του να σε αποκαλέσουν οι φίλοι σου μετροσέξουαλ και την πραγματική περιποίηση που πρέπει να κάνει ένας άντρας, βρήκαμε μερικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το ντουλαπάκι μπάνιου σου.

 

Πλούσια γενειάδα σημαίνει φροντίδα

Ο τέλειος τρόπος να συγχρονιστείς με τη δικιά σου καθώς ετοιμάζεστε να βγείτε, είναι να αφιερώσεις την εντελώς προσωπική σου στιγμή στο μπάνιο, στην περιποίηση του εαυτού σου. Διότι το μούσι σου χρειάζεται να είναι μαλακό και υγιές. Με το ξηρό λάδι περιποίησης γενειάδας της MACROVITA, το μούσι σου θα είναι πιο ευκολοχτένιστο και απαλό, από την πρώτη κιόλας χρήση. Με βαμβάκι, αμυγδαλέλαιο, λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας, έλαιο άργκαν, σταφυλοκουκουτσέλαιο, έλαιο τζοτζόμπα, καστορέλαιο, ηλιέλαιο και βιταμίνη Ε, θα είσαι σίγουρος πως κάτι γίνεται σωστά. Ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα τι είναι όλα τα παραπάνω, πίστεψέ μας, η δικιά σου ξέρει.
Με διακριτικό άρωμα και χωρίς κανένα ίχνος λιπαρότητας, θα αποκτήσεις μια περιποιημένη επιδερμίδα, υγιή όψη και… μια κοπέλα που δεν γκρινιάζει ποτέ. Τουλάχιστον όχι για το μούσι σου.

 

f2



Τι γίνεται όμως όταν πιάσεις το ξυράφι;

Υπάρχει βέβαια, η πιθανότητα «αυτή να σε βάλει να ξυρίσεις μέχρι και το μουστάκι σου» ή απλά να σε πείσει πως το μουστάκι «θα σου πηγαίνει πολύ!». Ο μόνος τρόπος για να είσαι ένα βήμα μπροστά, είναι να ακολουθήσεις τη μικρή αυτή… ιεροτελεστία στο ξύρισμα. Ξεκίνα με τον αφρό ξυρίσματος, συνέχισε με το γαλάκτωμα (ή το gel, δεν είμαστε εδώ για να σου πούμε ποιο από τα δύο σε βολεύει καλύτερα) και γίνε ο άντρας των ονείρων της.
Από αυτή τη στιγμή και μετά, το ξύρισμα θα πρέπει να γίνει ο κολλητός σου. Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν ξυπνάς. Με τον αφρό ξυρίσματος της MACROVITA, ξέχνα τη μόνιμη ταλαιπωρία προσώπου που οφείλεται στο καθημερινό ξύρισμα. Περιέχει βαμβάκι, λυκίσκο, λάδι ελιάς, γλυκύριζα και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη), κανένα ίχνος οινοπνεύματος και «δηλώνει» απόλυτα οικολογικός. Η τελευταία «δήλωση» θα καταφέρει να κάνει την… οικολόγο κοπέλα σου να ψάχνει για κάποια άλλη αφορμή για να σου την πει! Η MACROVITA βλέπεις, έχει φροντίσει για αυτό το στενό μαρκάρισμα από παντού και δεν θα σε αφήσει αδιάβαστο ούτε λεπτό.
Τα φυσικά καλλυντικά της Ανδρικής Σειράς MACROVITA προσφέρουν στο δέρμα σου την υγρασία και την ενέργεια που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές προσβολές που λαμβάνει καθημερινά. Σε κάθε περίπτωση, το ξύρισμα είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας στην υγεία του προσώπου σου. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που θα χρειαστείς και το πιο κατάλληλο after-shave προϊόν.

 

f3


Οι επιλογές είναι δύο: Γαλάκτωμα ή gel. Όποιον δρόμο κι αν αποφασίσεις να πάρεις, ένας είναι ο προορισμός σου. Αρκεί να διαλέξεις κάποιον. Το after-shave balsam της MACROVITA, με φυτικά έλαια και βιολογικής καλλιέργειας εκχυλίσματα, μπορεί να προσφέρει στην επιδερμίδα σου την ιδανική φυσική περιποίηση μετά το ξύρισμα. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, κάνει το προϊόν ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Έτσι, θα ηρεμήσεις και θα δροσίσεις το δέρμα σου, διατηρώντας το ελαστικό και νεανικό. Το καλύτερο όλων όμως, είναι το αρρενωπό άρωμά του που θα κάνει τις γυναίκες να πέφτουν στα πόδια σου. Και χωρίς γενειάδα.
Ο δεύτερος δρόμος που μπορείς να ακολουθήσεις αφού έχεις ξυριστεί, είναι το after-shave gel της MACROVITΑ, το οποίο περιέχει βαμβάκι, λυκίσκο, σάκχαρα, αλόη, βιταμίνη Ε, αλλαντοΐνη, γλυκύριζα και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη). Μολονότι μπορεί να μην έχεις ιδέα τι κάνουν τα περισσότερα από τα παραπάνω συστατικά, αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι ο συνδυασμός τους προσφέρει στην επιδερμίδα σου την ιδανική φυσική περιποίηση μετά το ξύρισμα. Ενυδατώνει, συσφίγγει, δροσίζει, τονώνει, ξεκουράζει το δέρμα και σε κάνει να δείχνεις μερικά χρόνια νεότερος. Όπως και το γαλάκτωμα, έτσι και το ζελέ χαρίζει αυτή τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας με άρωμα που… μαγνητίζει!

 

f4



Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να ξεχνάς τη βασική φροντίδα του σώματος αλλά και του προσώπου σου… με ή χωρίς γενειάδα! Διότι αυτό που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα είναι πως η ανάγκη για περιποίηση του δέρματος του προσώπου είναι περισσότερο απαραίτητη στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες. Η κρέμα προσώπου της MACROVITA θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου την ιδανική περιποίηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου. Καλοκαιράκι και είσαι σχεδόν έτοιμος!

 

Με τόση προσοχή στο πρόσωπό σου, δεν πιστεύω να ξέχασες… το σώμα σου;

 

f5

 

Λέμε σχεδόν, διότι δεν πρέπει να ξεχνάς το σώμα σου. Μπορεί να μην έχει τίποτα να σου πει η δικιά σου για τη φροντίδα του προσώπου σου, όμως να είσαι σίγουρος πως θα βρει κάτι για το σώμα σου. Η λύση ώστε να είσαι ένα βήμα μπροστά βρίσκεται στο shower gel για άνδρες από τη MACROVITA, το οποίο καθαρίζει βαθιά, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα, χαρίζοντάς του υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας.
Τώρα, μένει μόνο να… χτίσεις κορμί για καλοκαίρι!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved