Χειροκρότημα σε όλους εσάς που ξυρίζετε τα κεφάλια πριν πάτε διακοπές

Οι τολμώντες νικούν!

Διακοπές σημαίνει διασκέδαση και ψυχαγωγία. Όμως πάνω από όλα πρέπει να σημαίνει ξεκούραση και άνεση. Και η αλήθεια είναι πως το μαλλί μας, πολλές φορές μέσα στη χρονιά, μας παιδεύει.

Είτε γιατί ξυπνάμε και είναι ανακατεμένο λες και πέρασε ανεμοστρόβιλος από πάνω του, είτε γιατί άλλες φορές δε στρώνει με τίποτα όσο πηλό κι αν του βάζουμε, είτε γιατί στην τελική έχουμε καιρό να πάμε στον μπαρμπέρη μας και οι ατέλειες πια είναι εμφανείς.

 

stanley tucci

 

Τι να κάνεις λοιπόν πριν φύγεις διακοπές; Υπάρχει μια απλή και ενδεδειγμένη λύση: το ξυρισμένο κρανίο -όπως ακριβώς το έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός, Στάνλεϊ Τούτσι, πριν από τις δικές του. Μα, θα μου πείτε, αυτό είναι σοβαρή απόφαση! Πρώτον, αν το έχεις ξανακάνει ξέρεις πως δεν είναι τόσο τρομερό και δεύτερον, αν δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει άκουσέ με για ένα λεπτό.

Θα κερδίσεις κάποια πράγματα με αυτό στις διακοπές σου. Καταρχάς χρόνο. Σε δεύτερο επίπεδο θα αφαιρέσεις ένα καθημερινό άγχος για τις επόμενες δέκα μέρες. Τρίτον με ζέστη, υγρασία και θαλασσινό νερό ούτε το μαλλί σου περνάει καλά, ούτε εσύ. Και τέταρτον, καλύτερος τρόπος για να αναζωογονηθούν τα ταλαιπωρημένα από τη χρονιά μαλλιά σου δεν υπάρχει! Για να μη πω για την περίπτωση που έχει αρχίσει η έντονη αραίωση

Παίξε μπάλα, πιάσε ξυράφι!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved