Τι κάνεις αν το μαλλί σου είναι κατσαρό σαν του Jon Snow;

Ο Βορράς θυμάται, αλλά το ίδιο και η τρίχα σου.

Ζόρικο το μαλλί του Jon Snow. Σε φάση δηλαδή που το κοιτάς και λες ότι καλύτερα να ξυπνούσες με την τρίχα ανακατωμένη από το ζελέ παρά με αυτή την περίεργη κυματιστή και κατσαρή τρίχα που κάνει τα πράγματα ζόρικα.

Η αλήθεια είναι πως άπαξ και αποφασίσεις να αφήσεις το κατσαρό σου μαλλί μακρύ, χρειάζεται περιποίηση πολύ διαφορετική από εκείνη στο Castle Black. Το ότι είναι μακρύ δεν σώζει την κατάσταση. Αντιθέτως, την κάνει λίγο πιο ζόρικη στο θέμα της περιποίησης. Η λύση λοιπόν είναι να κρατήσεις την τρίχα ανέπαφη και ευκολοχτένιστη για να μην μοιάζεις με φοίνικα. Και πιο συγκεκριμένα, η λύση λέγεται μαλακτική.

Είναι αυτή η κρέμα που έχει η κοπέλα σου στο μπάνιο και απορείς τι την χρειάζεται. Στο μακρύ μαλλί ειδικά είναι χρήσιμη και το ίδιο θα αποδειχτεί και στο δικό σου, αφού δίνει στην τρίχα στα κατάλληλα συστατικά που χρειάζεται για την αποκατάσταση της φθοράς. Την βάζεις μετά το σαπούνισμα, την απλώνεις και, καλύτερα για σένα, να την ξεβγάλεις. Και κάπως έτσι το μαλλί σου θα είναι ετοιμοπόλεμο για White Walkers.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved