Αντιμετώπισε την πιτυρίδα σου με δύο μόλις κινήσεις

Βλέπεις παντού χιόνια; Ώρα για δραστικά μέτρα.

Αρχικά για να διαβάζεις αυτό το κείμενο σημαίνει ότι έχεις ενεργές νιφάδες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι τα ασπράκια που βλέπεις ανάμεσα στα μαλλιά και που στη συνέχεια πέφτουν στους ώμους.

Η πρώτη κίνηση στην πιτυρίδα

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα ενεργά συστατικά στο σαμπουάν σου και να πετάξεις ό,τι χρησιμοποιούσες στα σκουπίδια – ή να το αφήσεις λίγο στην άκρη.  Τα ιδανικά συστατικά περιλαμβάνουν κετοκοναζόλη, ψευδάργυρο, πυριθειόνη και σαλικυλικό οξύ. Αν και συνήθως δεν είναι να λούζεσαι καθημερινά με αυτά, απαιτείται τώρα να το κάνεις, καθώς αυτά τα ενεργά συστατικά πρέπει να απορροφούνται στο τριχωτό της κεφαλής σου κάθε μέρα. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά λούζεσαι, άφησε την ουσία να σταθεροποιηθεί για ένα ή δύο λεπτά όταν πλένεστε και μετά κάνε ένα καλό μασάζ

Και μην ξεχνάς απολέπιστη

Η απολέπιση παίζει μεγάλο ρόλο στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματός σoυ και όταν πρόκειται για πιτυρίδα, αυτό σημαίνει ότι βοηθάει στην απομάκρυνση των κυττάρων στο ντους προτού αυτά ξεφλουδίσουν όλη την ημέρα και δείχνεις σαν να χιονίζεις.

Ωστόσο η πρωταρχική σου προτεραιότητα δεν είναι ένα απολεπιστικό. Μάλλον, όσον αφορά τις θεραπείες, αυτή είναι μια πρωταρχική ευκαιρία να αφαιρέσεις απλώς τις περιττές νιφάδες - η απολέπιση στην πιο απλή της μορφή. Ξεκίνα λοιπόν με το σκαλπ σου και το τρίψιμό του για δύο φορές την εβδομάδα και συνέχισε για ακόμα μία όταν βλέπεις πως θα αρχίσει να υποχωρεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved