O Pedro Pascal έχτισε το καλύτερο look του στο Last of Us

To post-apocalyptic θυμίζει λίγο παραλία αλλά μας ταιριάζει μια χαρά.

Και μόνο που σκεφτόμαστε ότι ο Joel Miller καθόταν και τα έβαζε με post-apocalyptic τέρατα ενώ εμείς γράφουμε για τα μαλλιά του, καταλαβαίνουμε ότι είναι κάπως. Όμως στον πραγματικό κόσμο μας, ο Pedro Pascal ήταν ένας άρχοντας του grooming.

Μπορεί λοιπόν -και ειδικά στις γυναίκες- να έκανε αρχικά η neat εμφάνισή του στο Game of Thrones που σε παρέπεμπε σίγουρα σε τύπο γαλαζοαίματο που περνάει πολλές ώρες στο μεσαιωνικό λουτρό του, αλλά αν πρέπει να ψηφίσουμε δεν θα επιλέξουμε ούτε το 80s look του Narcos.

Αντιθέτως, πέρα από την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς του ΗΒΟ, θα πούμε ότι ο γερόλυκος Joel θα μπορούσε να είναι και ο ιδανικός τύπος για μαλλί παραλίας. Ατημέλητο μεν, περιποιημένο δε. Όλο το μυστικό είναι το styling στην προκειμένη περίπτωση και το γεγονός ότι ο Pedro Pascal έχει αρκετό μαλλί για να μπορέσει να στρωθεί στα πλάγια, ενώ έχει γίνει προσεκτικό καθάρισμα γύρω από το σβέρκο αφήνοντας μόνο τα μαλλιά και όχι τρίχες να πετάνε αριστερά-δεξιά. Το μυστικό στην προκειμένη περίπτωση είναι το sea-salt σπρέι στην περίπτωση που θες να το εφαρμόσεις. Ουσιαστικά ο Pascal ψεκάζει και στη συνέχεια στρώνει τα πλάγια με βούρτσα και πειράζει το πάνω μέρος μόνο με τα δάχτυλα.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην ασημένια γενειάδα που κλέβει την παράσταση. Αρκετά άσπρη στα πλάγια και πιο ασημένια στο goatee, μπορεί να έχει γίνει ο κακός χαμός στη Γη αλλά ο Joel έχει κοντοκόψει αφήνοντας το post-apocalyptic look του ελεύθερο. Σε εμάς είναι το ανάλογο με δύο εβδομάδες διακοπές στα Κουφονήσια, αλλά κανείς δεν έχασε χρησιμοποιώντας ένα καλό trimmer.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved