Είναι το led therapy η απάντηση για το ιδανικό grooming του μέλλοντος;

Ναι, το φως μπορεί να κάνει θαύματα στους πόνους και το δέρμα σου.

Το φως είναι κάτι που φέρνει ευτυχία και πρακτικότητα, το φως στη ζωή μας είναι κάτι αναγκαίο, κάτι που το χρειαζόμαστε, τώρα με τη νέα μέθοδο grooming με φως led μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την τεχνική αυτή για να εξαφανίσει ρυτίδες και πόνους.

Μια εβδομάδα στον ήλιο μπορεί να λειτουργήσει ως η καλύτερη θεραπεία εξαιτίας της βιταμίνης D. Θεωρητικά μόνο, καθώς η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Υπάρχει λύση. Η μάσκα LED.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία προσώπου και λαιμού που χρησιμοποιεί την μη θερμική ενέργεια φωτός LED για να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες φυσικών κυττάρων του σώματός σας για να επιταχύνει την αναζωογόνηση και την επιδιόρθωση του δέρματος. Τα αποτελέσματα δεν είναι στιγμιαία - ίσως χρειαστούν έξι ή περισσότερες συνεδρίες για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα - αλλά τα οφέλη είναι εντυπωσιακά.

 

 
 

4 grooming κινήσεις για να δείχνεις πάντα στα καλύτερά σου

Ναι αυτό είναι το grooming του μέλλοντος και μπορείς να το βρεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Δεν είναι επίπονο και δεν χρειάζεται κάποια ειδική προετοιμασία. Η LED φωτοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, η οποία ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος χρησιμοποιώντας μια ειδική μάσκα υψηλής τεχνολογίας, που εκπέμπει χαμηλού επιπέδου παλμούς με επτά διαφορετικά κύματα φωτός προσφέροντας φως έως και τρεις φορές πιο φωτεινό από του ήλιου.

 

 
 

Βασίζεται στην αρχή ότι τα ζωντανά κύτταρα του δέρματος επηρεάζονται από την δύναμη του φωτός. Λειτουργεί σαν φωτοσύνθεση για το δέρμα μετατρέποντας την ενέργεια του φωτός που ήδη βρίσκεται στα κύτταρα του δέρματος και προωθώντας την επούλωση και την αντιγηραντική δράση. Είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω έκθεση τους σε χαμηλά επίπεδα ευεργετικής ενέργειας φωτός. Κάθε χρώμα έχει ειδικό βάρος, θερμοκρασία, μήκος κύματος, πυκνότητα και επίπεδο ενέργειας Εκπέμπουν σε διαφορετικές συχνότητες για αυτό και μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλαπλές παθήσεις του δέρματος.

Εδώ μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για το led therapy:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved