Κι αν είναι το ηλεκτροσόκ η θεραπεία για την πρόωρη εκσπερμάτιση;

Όχι δεν κάνουμε πλάκα, ούτε κάνουμε αναφορά στο γνωστό ανέκδοτο με την μπαταρία αυτοκινήτου.

Είναι κοινό μυστικό πως η αγορά των σκευασμάτων στα sex shops είναι γεμάτη από σπρέι, κρέμες, προφυλακτικά κλπ που υπόσχονται να πάνε το ματς στην παράταση για τους άντρες που παλεύουν με την πρόωρη εκσπερμάτιση. Κάποια από αυτά κάνουν δουλειά, κάποια από αυτά είναι ματζούνια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανενός είδους μόνιμη λύση στο πρόβλημα. Μια μονιμότητα που υπόσχεται να δώσει μια νέα επαναστατική θεραπεία και δεν βασίζεται στη μείωση του ερεθισμού μέσω του κλασικού μουδιάσματος, αλλά μέσω ηλεκτροσόκ. Ναι, καλά διαβάσατε, αλλά μην πάτε και κάνετε καμία τρέλα από μόνοι σας.

 

 

Σε μια πρόσφατη έρευνα η οποία δημοσιεύθηκε στο Asian Journal of Urology, αναφέρεται πως ένας 28χρονος κατάφερε να κρατήσει γερά για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το sexy time μετά από μια πειραματική θεραπεία υψηλής τάσης. Η θεραπεία είχε σαν εργαλείο ένα ηλεκτρικό κύκλωμα γύρω από το πέος του 28χρονου προκειμένου να ερεθιστεί το ραχιαίο νεύρο, ένα από τα νεύρα που συγκεντρώνουν τις πληροφορίες κίνησης και αίσθησης του πέους. Η θεραπεία περιελάμβανε μισάωρες συνεδρίες με ηλεκτρόδια στο πέος του άνδρα για τρεις φορές την εβδομάδα. 

 

Μετά από ένα εξάμηνο θεραπειών, ο 28χρονος κατάφερε να πάει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης από τα 40 δευτερόλεπτα, στα 4 λεπτά. Στους 15 μήνες θεραπείας έφτασε τα 4,9 λεπτά, ενώ ένας μέσος άντρας κρατάει από 5 ως 7 λεπτά σύμφωνα με το Institute for Quality and Efficiency in Health Care.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το ηλεκτρικό ρεύμα καθυστερεί τις μυϊκές αντιδράσεις που προκαλούν την εκσπερμάτιση και έτσι παρατείνει τη διάρκεια του σεξ. Η θεραπεία με ηλεκτροσόκ που περιγράφεται σε αυτή την έκθεση μοιάζει σε βασικές αρχές με μια θεραπεία που είχε προταθεί από τη Morari Medical με μια φορητή συσκευή που φοριέται στο περίνεο. Η συσκευή αυτή δίνει μικρούς ηλεκτρικούς παλμούς μεταξύ πέους και εγκεφάλου για να καθυστερήσει την εκσπερμάτιση, αλλά όχι με μόνιμα χαρακτηριστικά. Όμως ήταν το πρώτο στάδιο για μια θεραπεία χωρίς τις αρνητικές συνέπειες των σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά.  

 

 

Με τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα που έχει αυτή η μόνιμη θεραπεία χωρίς φάρμακα, ανοίγει ο δρόμος για δοκιμές μεγάλης κλίμακας και τελικά να φτάσουμε στην ολική απαλλαγή αυτού του βραχνά που ταλαιπωρεί μια σημαντική μερίδα του ανδρικού πληθυσμού.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved