associated press Οι τροφές που θα σε βοηθήσουν να μην χάσεις τα μαλλιά σου

Ο πόλεμος εναντίον της τριχόπτωσης είναι δύσκολος αλλά μπορείς να τα καταφέρεις.

Η διατροφή είναι το Α και το Ω στην ζωή μας. Είμαστε ό,τι τρώμε και οι διατροφικές επιλογές καθορίζουν την ευεξία μας. Μία διατροφή πλούσια σε βιταμίνες είναι ικανή να κάνει θαύματα, όπως για παράδειγμα να σώσουν τις τρίχες σου, σε περίπτωση που πέφτουν τα μαλλιά σου.

Άφθονο νερό

Δεν υπάρχει λίστα με οφέλη στην υγεία μας που να λείπει το νερό. Αν δεν πίνεις αρκετό νερό τα μαλλιά σου θα γίνουν πιο αδύναμα καθώς κάθε στέλεχος τρίχας αποτελείται κατά ¼ από νερό.

 

 

Λιναρόσπορο

Πλούσιο σε ω6 λιπαρά οξέα που θρέφουν τις ρίζες των μαλλιών. Μια κουταλιά της σούπας τριμμένο λιναρόσπορο στο γιαούρτι ή στο πρωινό θα σου χαρίσει δυνατά μαλλιά.

Κάρδαμο

Δυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών και χαρίζει όμορφα, δυνατά και υγιή μαλλιά.

Πώς να έχεις τα μαλλιά σου στο peak τους ακόμα και στον καύσωνα

Συμπλήρωμα βιοτίνης

Η βιοτίνη είναι μία θρεπτική ουσία που συστήνεται σε ανθρώπους με αδύναμα νύχια, ωστόσο συμβάλλει θετικά στην καλύτερη υγεία των μαλλιών.

Φύλλα bael

Τρία φύλλα από αυτό το μαγικό φυτό είναι ικανά να κάνουν θαύματα. Μάλιστα τα αποτελέσματα θα είναι γρήγορα και μάλιστα θα τα δεις μετά από μία εβδομάδα.

 

 

Αιθέριο έλαιο λεβάντας

Λίγες σταγόνες στο σαμπουάν δυναμώνουν απίστευτα τα μαλλιά και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι.

Γιόγκα

Ναι γιόγκα. Με τις ασκήσεις γιόγκα βελτιώνεται η κυκλοφορία του σώματος με αποτέλεσμα υγιή μαλλιά. Επίσης η γιόγκα θα μειώσει το άγχος, μία βασική αιτία τριχόπτωσης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved