Πώς να έχεις τα μαλλιά σου στο peak τους ακόμα και στον καύσωνα

Μερικές συμβουλές για τις ανυπόφορες μέρες του καλοκαιριού.

Με τις θερμοκρασίες να έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, ήρθε ο καιρός να σου πούμε ένα/δύο πραγματάκια σχετικά με το πώς να φροντίζεις σωστά το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σου για να τα διατηρήσεις αλώβητα μες στις «καυτές» ημέρες που έρχονται.

Ο αναλυτικός οδηγός που ακολουθεί θα σε βοηθήσει όχι μόνο να αισθάνεσαι δροσερός στον καύσωνα, αλλά και προστατευμένος από τον ήλιο που απειλεί να «μαραζώσει» την επιδερμίδα και το δέρμα σου.

 

 
 

Επέλεξε προϊόντα που κρατούν μακριά το φριζάρισμα ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την τρίχα σε βάθος. Οι κρέμες και οι μάσκες βοηθούν τα μαλλιά να απομακρύνουν τα αρνητικά ιόντα και τα διατηρούν στιλπνά και υγιή.

Αληθεύει πως οι millennials κινδυνεύουν τόσο πολύ να χάσουν τα μαλλιά τους;

Προμηθεύσου προϊόντα και sprays που κρατούν τα μαλλιά σου στην θέση τους περιορίζοντας το φριζάρισμα. Προτίμησε, ωστόσο, να τα εφαρμόζεις στις άκρες και όχι στη ρίζα, προκειμένου να κρατήσουν το βάρος και να δώσουν έξτρα λάμψη αλλά όχι λιπαρότητα.

 

 
 

Όσο στεγνώνεις τα μαλλιά σου, βάλε τον αέρα στο χλιαρό, γύρισε ανάποδα το κεφάλι σου και διοχεύτεσε τον αέρα κάθετα προς την ρίζα των μαλλιών σου προκειμένου να δώσεις όγκο και να σιγουρευτείς ότι θα απομακρύνεις την υγρασία και από αυτό το μέρος.

Το άγγιγμα δημιουργεί τριβή και η τριβή συνεπάγεται φριζάρισμα. Φρόντισε να κρατήσεις τα χέρια σου μακριά από τα μαλλιά σου και αν θέλεις να τα ακουμπάς για να φλερτάρεις με τη γλώσσα του σώματος, φρόντισε πρώτα να είναι καλά στεγνωμένα και έπειτα go on!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved