Το mullet είναι ξανά το πιο hot κούρεμα για τους εναλλακτικούς άντρες

Ένα ιστορικό κατάλοιπο της δεκαετίας του ’80 έρχεται πάλι πίσω με δόξα.

Ήταν το μαλλί που σφράγισε τη δεκαετία του 1980 και φορέθηκε από τους πάντες πριν καταλήξει να γίνει αντικείμενο σάτιρας και κοροϊδίας δέκα χρόνια μετά. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας έγινε ξανά δημοφιλές και φαίνεται ότι θα κρατήσει.

Πώς να έχεις τα μαλλιά σου στο peak τους ακόμα και στον καύσωνα

Όποιος έχει δει φωτογραφίες από την δεκαετία του ’80 ξέρει για τι πράγμα μιλάμε εδώ. Όλοι έχουμε δει σκηνές από ταινίες του Γαρδέλη και από συναυλίες των θρυλικών Iron Maiden. Το mullet είναι ένα κούρεμα καλτ που έχει πλέον μπει ξανά στη μόδα. Θα το δεις παντού.

 

 
 

Πριν λίγο καιρό όλοι μιλούσαν για τον Joe-Exotic, τον πρωταγωνιστή της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness» που συστήνεται ως redneck τρελός, εκτρέφει τίγρεις και διαθέτει μια καουμπόικη γκαρνταρόμπα γεμάτη με εξεζητημένα τζάκετ, καρό πουκάμισα και παγιέτες.

Επιπλέον έχει εντυπωσιακό ξανθό μαλλί μουλέτι και είναι αυτός που -μαζί με τον Crystal Methyd, drag queen, makeup artist και performer στο ριάλιτι «Ru Paul’s Drag Race»- μάλλον άνοιξε τον δρόμο για την επανεμφάνιση του συγκεκριμένου κουρέματος την περασμένη άνοιξη, το οποίο έκτοτε «καλπάζει» όπως πριν λίγο καιρό έκανε ο covid.

 

 
 

Και τώρα το mullet είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη.  Στο Instagram το #mullet έχει ξεπεράσει τις 756.000 δημοσιεύσεις ενώ στο TikTok τα βίντεο με το ίδιο hashtag έχουν συγκεντρώσει 1,6 δισεκατομμύρια προβολές. «Ηταν ένας αρνητικός όρος για να περιγράψεις ένα κούρεμα που είχε πάει στραβά. Τώρα είναι το νούμερο ένα σε ζήτηση», λέει στο BBC η λονδρέζα κομμώτρια Λούλου Ρίτσαρντς, «Το θέλουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος και τρόπου ζωής».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved