Συμβουλές παντός καιρού και περιστάσεων για εκείνους που το προσπαθούν παραπάνω από όσο χρειάζεται.

Τα υγιή, λαχταριστά μαλλιά δεν κάνουν διακρίσεις. Είναι δυνατό τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες να τα καταφέρουν, αρκεί να είστε πρόθυμοι να καταβάλετε προσπάθεια.

Άλλωστε, δεν υπάρχει πραγματική διαφορά μεταξύ ανδρικών και γυναικείων μαλλιών.

Αντίθετα, οι διαφορές βρίσκονται στον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες διαχειρίζονται τα μαλλιά τους. Ενώ τα αρσενικά συνήθως ακολουθούν την απρόσκοπτη διαδρομή του στεγνώματος των μαλλιών τους, πολλά θηλυκά δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στη συντήρηση.

 

 
 

Μπορούν να χρησιμοποιούν εργαλεία styling με θερμότητα, να βάφουν τα μαλλιά τους, να έχουν μακριά τα μαλλιά τους και να πηγαίνουν στο κομμωτήριο πιο συχνά για το πιο πρόσφατο στυλ.

Αν είστε άντρας που θέλει να δαμάσει τη χαίτη του, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς πρέπει να φροντίζετε τα μαλλιά σας.

 

 

Αυτό περιλαμβάνει διαφορετικές τεχνικές περιποίησης μαλλιών για την αποφυγή ξηρότητας του τριχωτού της κεφαλής, τριχόπτωσης και άλλων κοινών προβλημάτων για τα μαλλιά. Για να δημιουργήσετε μια υγιεινή ρουτίνα περιποίησης μαλλιών από την οποία δεν θα ξεφύγετε εύκολα, θα πρέπει να ξεκινήσετε με αυτές τις βασικές συμβουλές.

Δες εδώ πώς θα το κάνεις:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved