Τα γκρίζα μαλλιά απαιτούν και το κατάλληλο χτένισμα

Λένε ότι οι «γκριζόλυκοι» έχουν γοητεία. Ισχύει αλλά πρέπει να το υποστηρίξεις.

Κανείς άντρας δεν χάρηκε όταν είδε την πρώτη του γκρίζα τρίχα, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι αργότερα αποζημιώθηκε. Καλώς ή κακώς, γκρίζα τρίχα σημαίνει ότι μεγαλώνεις, ωστόσο δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Ευτυχώς που στους άντρες το γκρίζο μαλλί έχει τη δυνατότητα να προσδίδει κύρος και ωριμότητα αλλά κυρίως παραπάνω γοητεία.

Όταν αναφερόμαστε σε γοητευτικούς άντρες στον κόσμο, οι 8 στους 10 είναι πάντα «γκριζαρισμένοι» αλλά αυτό δεν οφείλεται απλώς στο χρώμα των μαλλιών τους. Μπορούν και ξέρουν να το υποστηρίξουν. Με λίγα λόγια τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι από μόνα τους αρκετά για να εκπέμπεις γοητεία, χρειάζεται και ορισμένα χτενίσματα προκειμένου να αναδεικνύουν το χρώμα τους αλλά και το ίδιο σου το πρόσωπο.

 

 

Το ότι τα μαλλιά σου έχασαν το χρώμα τους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έρχεται και η αραίωση ωστόσο καλό είναι να βρεις το χτένισμα που σου ταιριάζει προκειμένου να καλύπτεις τα νεκρα σημεία της κεφαλής σου. Εφόσον το καταφέρεις αυτό έχεις καλύψει τη μισή διαδρομή και πλέον κοιτάζεις τον κόσμο με φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση.

Πάρε ορισμένες ιδέες στο παρακάτω άλμπουμ από γκριζομάλληδες του κόσμου που ξέρουν πώς να περιποιούνται τα μαλλιά και το χτένισμά τους:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved