Αν θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου πρέπει να το κάνεις σωστά

Βασικές συμβουλές για αυτούς που θέλουν χαίτη.

Αν θέλεις να μακρύνεις το μαλλί σου ο δρόμος είναι κι αυτός μακρύς. Θέλει υπομονή και κουράγιο για να το καταφέρεις, γιατί πολύ νομίζουν πως είναι κάτι εύκολο, έλα όμως που δεν είναι τόσο όσο ακούγεται.

«Μακραίνω μαλλί» στη γλώσσα των ανδρών το 2020 δεν σημαίνει το αφήνω να γίνει σαν των μεταλλάδων. Τα ανεξέλεγκτα μήκη ανήκουν στα 1980 και κανείς δεν έχει την παραμικρή διάθεση να τα επαναφέρει στο παρόν.

 

 

Τα μακριά μαλλιά στους άντρες είναι πλέον στη μόδα και μπορείς να πετύχεις από πιο casual μέχρι πιο κλασσάτα look με αυτά. Σίγουρα πάντως έχουν τη δική τους γοητεία αρκεί πάντα να είναι υγιή και περιποιημένα.

 

 
 

Υπάρχουν κάποια λάθη όμως που οι άντρες κάνουν  συχνά όταν αποφασίζουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους και έτσι δεν έχουν το τελικό αποτέλεσμα που είχαν στο μυαλό τους.  Εάν λοιπόν σκέφτεσαι να αφήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν δες παρακάτω μερικές συμβουλές ώστε να έχεις σίγουρα τα μακριά μαλλιά που θέλεις.

 

 
 

Η σύγχρονη εκδοχή της μακριάς ανδρικής κόμης έχει για τελευταίο όριο τους ώμους και ιδανικά δεν τους ακουμπάει καν. Πρόκειται για ένα μήκος που οι περισσότεροι δεν το επιχειρούν γιατί θεωρούν εκ των προτέρων ότι δεν θα τους ταιριάζει, παρόλο που στην πραγματικότητα ισχύει εντελώς το αντίθετο.

Δεν χρειάζεται να έχεις τα χαρακτηριστικά του Brad Pitt για να σταματήσεις κουρεύεσαι σύριζα. Υπομονή θέλει και σωστό styling.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις: ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved