Ο Adam Driver δεν μένει ποτέ σε ένα κούρεμα

Αν θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου μακριά, μάθε κάτι από τον Kylo Ren του Star Wars.

Ποιος δεν γνωρίζει τον Adam Driver, έναν από τους πιο πολύπλευρους ηθοποιούς εκεί έξω αυτή τη στιγμή στο Χόλυγουντ. Έχει παίξει πραγματικά τα πάντα και το κάνει πάντα σωστά.

Το 2015, όταν κυκλοφόρησε το The Force Awakens, πολλοί του «φόρεσαν» τον χαρακτηρισμό sex symbol. Κι όμως ο ίδιος ο Driver ήταν ο ιδρυτής ενός αυτοσχέδιου Fight Club στο σχολείο του κι από μικρός είχε μυηθεί στη βία.

 

 

Ο άνθρωπος που έχει καθιερωθεί ήδη ως Kylo Ren, αλλά που το μυαλό των γυναικών τον έχει ακόμα στο μυαλό ως Adam Sackler από το Girls της Lena Dunham.

Παρά το γεγονός ότι κατατάχθηκε στο αμερικανικό ναυτικό μετά την επίθεση της 9/11, ο Driver έζησε πράγματα που του έδειξαν τον δρόμο του. Ο στρατός δεν του έφτανε πλέον, ήθελε κάτι άλλο.

 

 
 

Μόλις αποστρατεύτηκε, ασχολήθηκε με την υποκριτική βρήκε τις ευκαιρίες του και παράλληλα έστησε έναν οργανισμό που προσφέρει ψυχαγωγία με θεατρικές παραστάσεις στους στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου. Όχι κι άσχημα έτσι; Και τώρα ζει το όνειρο.

 

 
 

Όσο αφορά όμως το στυλ, ο Adam Driver ξέρει τι κάνει. Αν επικεντρωθούμε στα μαλλιά του τότε ξέρουμε πολύ καλά πως κανείς άλλος εκεί έξω δεν έχει τόσα πολλά και επιτυχημένα κουρέματα. Πραγματικά μπορεί να κάνει τα πάντα με τα μαλλιά του.

Κυρίως όμως επικεντρώνεται στα πιο μακριά κουρέματα. Αν λοιπόν θέλεις ένα λίγο πιο χαλαρό και κάπως πιο μακρύ κούρεμα τότε πρέπει να δεις πως το έχει κάνει ο Adam Driver.

Δες παρακάτω μερικά κουρέματα του στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved