6 αποσμητικά ώστε να σηκώνεις τα χέρια χωρίς ντροπή

Τώρα με τον καύσωνα και μέσα στο μετρό, χρειάζονται επειγόντως.

Θα το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα πως δεν ιδρώνουμε όλοι το ίδιο. Είτε είσαι στο γυμναστήριο, είτε στη δουλειά, είτε στο δρόμο, υπάρχουν άντρες που μπορούν να γίνουν λες και τους έχεις πετάξει κουβά με νερό και άντρες που θα βγάλουν μερικές στάλες ιδρώτα. Αυτό που ωστόσο βγάζουμε όλοι, είναι δυσοσμία από τον ιδρώτα. Και από αυτό δεν γλιτώνεις.

 

 

Μπορείς ωστόσο να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Τα αποσμητικά πλέον έχουν εξελιχθεί, στο κομμάτι όπου δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την επιδερμίδα σου. Αυτό σημαίνει πως τα νεότερης γενιάς δεν περιέχουν αλκοόλ, ενώ μάλιστα κάποια από αυτά χρησιμοποιούν και φυσικά στοιχεία όπως το σανδαλόξυλο ή το μαύρο πιπέρι, που όχι μόνο βοηθούν στο να μην εκκρίνεις λίτρα ιδρώτα, αλλά να καλύψεις και τις άσχημες μυρωδιές -αν και εφόσον υπάρχουν- με φυσικό τρόπο.

Τώρα λοιπόν με τον καύσωνα που η κατάσταση θα σηκώνει μήνυση για όποιον δεν πλένεται, φρόντισε να βάλεις ένα καλό αποσμητικό στη ζωή σου και να θυμάσαι ότι κανένα από αυτά δεν πρόκειται να δουλέψει, αν δεν μπαίνεις τακτικά κάτω από το ντους. Καθαρή επιδερμίδα σημαίνει καθαροί πόροι που δεν θα εκκρίνουν δυσοσμίες ακόμη και αν η ζέστη χτυπάει κόκκινο.

Καλό καύσωνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved