Το μουσάκι του Μπραντ Πιτ θα το σέβεσαι

Μαθήματα περιποίησης ακόμα και με αυτό το μουσάκι που φαίνεται να είναι ένα τεράστιο λάθος.

Προφανώς, αν είσαι ο Μπραντ Πιτ ακόμα και σκελέα να φορέσεις να και να βγεις να περπατήσεις πάνω στο κόκκινο χαλί, ωραίος θα δείχνεις. Ναι και όχι είναι απάντηση. Γιατί, εντάξει, υπάρχουν κάποια πράγματα που είτε σου πάνε είτε δεν σου πάνε. Και ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Μπραντ Πιτ να φοράει σκελέα, αλλά τον είδαμε να έχει αυτό το μουσάκι.

Πραγματικά, πίστευα ότι ότι αυτό το μουσάκι είχε μείνει ξεχασμένο εκεί στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, τότε που το συνατούσες παντού. Ξέρεις αυτό το μουσάκι, που αν είσαι μελαχρινός και έχεις έχουν τα φρύδια κάπως τοξοτό σχήμα, περνάς εύκολα για πρωτοξάδελφος του Βερζεβούλη, που έχει ανέβι στον πάνω κόσμο για να κανονίσει μερικά γραφειοκρατικά θέματα.

Παρόλα αυτά, ο Μπραντ Πιτ το τόλμησε. Κι το τόλμησε γιατί πρώτον έχει αποδείξει την ικανότξτα να αναβιώνει με στυλ παλιότερες, περασμένες και ξεχασμένες μόδες. Θυμίσου, ας πούμε την παρακάτω εμφάνιση του, με τα πολύ φαρδιά παντελόνια, τάση που επανήλθε μετά από 20 χρόνια και την οποία είχε τιμήσει και τότε ο Πίτ, όταν ακόμα έβγαινε με την Γούινεθ Πάλτροου.

GettyImages 665129788

Ωραία, ο Αμερικανός ηθοποιός παίζει στα δάχτυλα τις τάσεις. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το μυστικό ώστε αυτό το μουσάκι να δείχνει ωραίο πάνω του είναι ότι το έχει τριμάρει τόσο πολύ, ώστε να φαίνονται μόνο οι γκρίζες τρίχες. Γιατί μεταξύ μας, αν υπάρχει κάτι απλήθινά πολύ ασχημο με αυτά τα μουσάκια είναι όταν αρχίζουν και ποι γκρίχες τρίχες αρχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και ανακατεύονται με αυτές που διατηρούν ακόμα το φυσικό τους χρώμα.

Στο ίδιο λάθος έχει υποπέσει και ο ίδιος πολλές φορές, αλλά όπως φαίνεται, έπαθε και έμαθε.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved