MEN EXPERT: To πρωί που είδα στον καθρέφτη, τον άντρα που πάντα ήθελα να γίνω…

Από μικρός θεωρούσα πως η εμφάνιση δεν έχει καμία απολύτως σημασία μπροστά στην προσωπικότητα και τον εσωτερικό κόσμο του άλλου. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που επιμένω κάθε πρωί να υπενθυμίζω στην κοπέλα μου, πόσο όμορφη είναι, πριν κάνει την καθιερωμένη κατάληψη στο μπάνιο, για να βάλει όλες εκείνες τις κρέμες που έχει αραδιάσει στο ράφι του καθρέφτη. Ωστόσο, ομολογώ σοκαρίστηκα, όταν συνειδητοποίησα πως είμαι ο μόνος από την παρέα, που δεν έχω -να δεις πώς το είπανε- το δικό μου «ritual περιποίησης». Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια, είχε σταματήσει να με απασχολεί η εικόνα μου, αφού είχα βολευτεί στο μουσάτο επιμελώς ατημέλητο στυλ, που μου επέτρεπε να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο, εκτός από τον εαυτό μου.

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως όταν σε απασχολεί η μπάλα περισσότερο από την υγεία του προσώπου σου, σταδιακά αυτό βγαίνει από μέσα προς τα έξω. Στη δική μου περίπτωση, τότε άρχισαν οι πρώτες γκρίνιες από τον στενό περίγυρο με όλους να επιμένουν ομόφωνα πως «Δεν προσέχεις καθόλου», «Έχεις επαναπαυτεί στα τριάντα» ή «Χρειάζεσαι επειγόντως κλαδευτήρι για το μούσι». Εκείνοι συνέχιζαν ακάθεκτοι με εμένα να κάνω πως δεν ακούω, ώσπου ένα πρωί είδα στον καθρέφτη πόσο δίκιο είχαν και για λίγο θύμωσα με τον εαυτό μου.

Άρχισα να σκέφτομαι, πώς ίσως ο μύθος που θέλει την περιποίηση να είναι ένα κατοχυρωμένο γυναικείο προνόμιο, μάλλον ανήκει στο βαθύ παρελθόν και καλά θα κάνω να ξεπεράσω τυχόν κολλήματα που με απομακρύνουν από τον άντρα που ονειρεύομαι να γίνω στο μέλλον. Να ξεπεράσω δηλαδή τον εαυτό μου και κάθε στερεότυπο, επενδύοντας στην πρώτη αποκλειστικά ΜΕΝ ΕXPERT σειρά αντρικής περιποίησης της L'Oréal Paris, που με έκανε να νιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου και να γίνω ο άντρας που θέλω να αντικρίζω το πρωί στον καθρέφτη! Αν αναρωτιέσαι από πού ξεκίνησε αυτό το «ταξίδι» αυτογνωσίας και ατελείωτου... pampering, παρακάτω έχω συγκεντρώσει όσα κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει.

loreal1

Η τεχνογνωσία Hydra Energetic για καθαρή επιδερμίδα

Η πρόχειρη διατροφή που καλά κρατεί από όταν εγκαταλείψαμε το πατρικό μας, η καθιστική ζωή του γραφείου και τα cocktails με τους κολλητούς κάθε ΣουΚου, σταδιακά αρχίζουν να αντανακλούν στο πρόσωπό μας. Όσο εμείς δεν κάνουμε τίποτα για αυτό, η επιδερμίδα κουράζεται και αφυδατώνεται με αποτέλεσμα να ατονεί, να χάνει τη λάμψη της και να τονίζει περισσότερο τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να πειραματιστούμε με την κατηγορία της σειράς Men Expert Hydra Energetic. Πρόκειται για μια καινοτόμα σειρά οκτώ προϊόντων (δύο after shaves, δύο κρέμες προσώπου, δύο boosters ενυδάτωσης και δύο προϊόντα καθαρισμού), σχεδιασμένη ειδικά για επιδερμίδες που έχουν ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν. Διαθέτει μια μοναδική σύνθεση από Guarana και βιταμίνη C, προστατεύοντας την επιδερμίδα μας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και δίνοντας μία πιο «εξωτική» νότα στο καθιερωμένο πλεον... ritual αντρικής περιποίησης!

Για να μπεις στο Barber Club...

Για να μπούμε στο Barber Club δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κανένα «ντου», απλώς να διαθέσουμε ένα λεπτό επιπλέον στον καθρέφτη κάθε πρωί, για να προσφέρουμε στη γενειάδα μας τη φροντίδα που της αξίζει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το μούσι είναι το «σήμα κατατεθέν», το φυσικό αξεσουάρ που εξελίσσεται σε μία προέκταση της προσωπικότητας μας. Όσοι από εμάς διατηρούμε μια πλούσια και μακριά γενειάδα που θα ζήλευε ακόμη και ο Lemmy, γνωρίζουμε καλά τι βάσανο μπορεί να γίνει η έντονη φαγούρα στο εσωτερικό των τριχών. Για να μην αποκτήσουμε, λοιπόν, την όψη ενός ταλαιπωρημένου rockstar που όλο... ξύνεται, η σειρά Barber Club της Men Expert είναι η καταλληλότερη για εμάς, αφού περιλαμβάνει οκτώ προϊόντα τα οποία καθαρίζουν σε βάθος τις τρίχες και βοηθούν να «χτίσουμε» το απόλυτο styling για τη γενειάδας μας. Επιπλέον, η σύσταση από αιθέριο έλαιο κεδρόξυλου, ανακουφίζει την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς ενώ συγχρόνως θρέφει βαθιά τη δομή των τριχών.

loreal2

Για να μπει ένα τέλος στη «μάχη» του αποσμητικού

Αφού ολοκληρώσουμε όλα τα παραπάνω βήματα, σειρά έχει η μεγάλη και τελευταία «μάχη», αυτή του αποσμητικού. Δεν έχει σημασία εάν παρουσιάζουμε έντονη τριχοφυΐα ή υψηλό δείκτη τεστοστερόνης, ο ιδρώτας μας μπορεί να γίνει ανυπόφορος ακόμη και για εμάς τους ίδιους. Όχι όμως εάν επιλέξουμε πιο προσεκτικά το αποσμητικό που θα έχουμε στο ντουλαπάκι του μπάνιου ή του αυτοκινήτου μας. Ακριβώς επειδή όλοι αντιμετωπίζουμε τον ίδιο ζήτημα αλλά με διαφορετικό τρόπο, η σειρά στην οποία μπορούμε να απευθυνθούμε είναι η ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ, η οποία διαθέτει οκτώ διαφορετικούς κωδικούς και καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών για κάθε άντρα που θέλει να ξεμπερδεύει με την κακοσμία και τους ενοχλητικούς λεκέδες από ιδρώτα στα ρούχα του.

loreal3

 

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να παραθέσω, είναι πως για να γίνουμε οι άντρες που θέλουμε, είναι σημαντικό να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι θα έκαναν εκείνοι αν ήταν στη θέση μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως εάν ο μελλοντικός μας εαυτός, μπορούσε να μας παροτρύνει για κάτι, αυτό θα ήταν να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα –αφού δεν υπάρχουν όρια σε αυτό που μας αξίζει- και να πάρουμε απόφαση πως η περιποίηση, είναι και μία αντρική υπόθεση που φέρει την υπογραφή «MEN EXPERT».

#lorealparisgr #menexpert



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved