Πώς να αποκτήσεις τα μαλλιά του Al Pacino στο Godfather

Όταν ο Michael Corleone εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Godfather του Francis Ford Coppola η ανδρική εμφάνιση εγκαινίασε ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της.

Ο Al Pacino πάντα γνώριζε πώς να είναι ωραίος, και πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Πάντα ντυνόταν πολύ απλά αλλά ταυτόχρονα με απαράμιλλο στυλ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στις εμφανίσεις του τη δεκαετία του ’90.

Στην κάμερα όμως τα πράγματα σοβαρεύανε, πάντα προς το καλύτερο.

Το κουστούμι στο Scarface έχει αφήσει εποχή και στιγμάτισε γενιές και γενιές ανδρών, το στυλ του στο Heat απλά δεν υπάρχει, και τέλος το απόλυτο ανδρικό στυλ, στο Godfather.

Στην τελευταία ταινία της σειράς Godfather ο Al Pacino δίνει μαθήματα ανδρικής εμφάνισης σε όλα τα επίπεδα.

O Al Pacino ζει για να ρισκάρει.

 

Εκτός όμως από τα ρούχα, εισήγαγε και τα μαλλιά που κάθε άντρας έχει σκεφτεί να κάνει μία φορά στη ζωή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τα έφτιαχνε ο Michael Corleone.

Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Al Pacino είναι πως σε μία εποχή, δηλαδή την δεκαετία του 1970, όπου κυριαρχούσαν τα κουρέματα mullet και τα μουστάκια, εκείνος έμεινε σταθερός στις κλασικές του ανδρικές αξίες.

al

Μια ζωή cool, έχει ήδη ιντριγκάρει τις φαντασίες μας και μας κάνει να θέλουμε να κάνουμε τα μαλλιά μας σαν και τον νεαρό Corleone.

To κούρεμα του Michael Corleone είναι η ιδανική δήλωση για την καραντίνα: απλό κι εύκολο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα σωστά grooming products.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποια είναι τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να κάνεις πιο εύκολα τη δουλειά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved