Να γίνεις με τον κολλητό σου όπως είναι σήμερα ο Al Pacino με τον Robert De Niro

Το Irishman είναι η απόδειξη για το πώς επιβιώνουν οι μεγάλες φιλίες.

«Ήρθαμε κοντά πολύ νωρίς στη ζωή και την καριέρα μας,» λέει ο Αλ Πατσίνο κοιτάζοντας τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που κάθεται άνετα σε μία δερμάτινη, μίνιμαλ πολυθρόνα δίπλα του. «Και μοιραστήκαμε κάτι μεγάλο. Που ήταν πολύ σημαντικό εκείνη την εποχή».

Οι κριτικοί αποθεώνουν ως αριστούργημα τον «Ιρλανδό», o σκηνοθέτης της ταινίας Martin Scorsese με πρόσφατες δηλώσεις του πυροδότησε μια διαμάχη σχετικά με την αξία των ταινιών blockbuster με ήρωες της Marvel, η σύμπραξη των δύο θρύλων πρωταγωνιστών Al Pacino και Robert De Niro υπενθυμίζει σε όλους τους σινεφίλ γιατί θέλουν να τους βλέπουν συχνότερα μαζί, και η τελευταία συνέντευξη που έδωσαν οι δυο τους στο περιοδικό GQ αποκάλυψε μια φιλία και την ύπαρξη χημείας μεταξύ τους και εκτός της μεγάλης οθόνης.

Δες τι γράψαμε για τιο Irishman.

 

Στην πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη για το αμερικανικό περιοδικό GQ οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί της γενιάς τους επιχειρούν να συνοψίσουν 50 ολόκληρα χρόνια δυνατής φιλίας και κοινής, κινηματογραφικής πορείας στον σκληρό κόσμο του Χόλιγουντ μέσα σε λίγες μόνο απαντήσεις και συγκλονίζουν για ακόμα μία φορά με την διαχρονική γοητεία τους, την αντίληψη που πάντα έχουν για την υποκριτική, το χιούμορ τους και την βαθιά αγάπη που τους ενώνει.

Φέτος είναι και πάλι η χρονιά τους. Ντε Νίρο και Πατσίνο συμπρωταγωνιστούν, για ακόμα μία φορά, στη μεγάλη οθόνη στην απόλυτη ταινία της χρονιάς, στον πολυσυζητημένο «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σορσέζε, έχοντας κοντά τους ακόμα έναν αγαπημένο, παλιό γνώριμο, τον σπουδαίο Τζο Πέσι.

Ο πλανήτης της σόουμπιζ, εδώ και χρόνια, τους αποκαλεί «νονούς» και αυτός είναι πάνω-κάτω και ο τίτλος που συνοδεύει την συνέντευξη τους στο λαμπερό, ιλουστρασιόν εξώφυλλο του GQ το οποίο τους χαρίζει απλόχερα τον χαρακτηρισμό «άντρες του 2019» μαζί με τον υπότιτλο «The Godfathers: Αl Pacino and Robert De Niro».

image

Πράγματι οι δύο megastars του σινεμά έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί σε ταινία το 1974, στο δεύτερο μέρος του «Νονού», όταν δεν συναντήθηκαν ποτέ σε μία κοινή, κινηματογραφική οθόνη, καθώς οι χαρακτήρες που υποδύονταν δρούσαν σε διαφορετικούς χωροχρόνους. Ήταν 19 χρόνια αργότερα, στο Heat του 1995 που τα δύο ιερά τέρατα του σινεμά ένωσαν τα εκτυφλωτικά ταλέντα τους σε μία κινηματογραφική σκηνή.

 Και οι δύο ήταν ήδη δυνατοί, πετυχημένοι, πλούσιοι και υπερδιάσημοι. Και παρέμεναν αχώριστοι φίλοι, δύο μεγάλοι ηθοποιοί που τους ένωνε το κοινό τους όραμα για το πώς πρέπει ένας ηθοποιός να αντιμετωπίζει τον ρόλο του, αλλά και πώς πρέπει να γυρίζονται ταινίες στους αιώνες των αιώνων.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις εικόνες από το Irishman:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved