Σε έναν κόσμο που κυριαρχούν τα μαλλιά και τα μούσια, γιατί θέλεις να κουρευτείς;

Μία γυναίκα δεν συμφωνεί καθόλου με την πρακτική «Κουρεύομαι Σπίτι» και εξηγεί το γιατί.

Καραντίνα έχουμε, οι ζέστες σιγά σιγά πιάνουν, είναι λογικό να βρίσκεσαι λίγο στα όριά σου. Αν το μόνο που σου φταίει είναι ο εγκλεισμός τότε είσαι σε πολύ κατάσταση, γιατί γύρω μας συνάνθρωποι αντιμετωπίζουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, επειδή εγώ αναλύω τα ανούσια που έχουν και λίγη πλάκα, γιατί μας λείπει τώρα τελευταία το χιούμορ, λέω να ασχοληθώ με τα νεύρα σου και κυρίως αυτά που σου προκαλεί το… τριχωτό της κεφαλής σου!

Όσο αναμενόμενο λοιπόν είναι να έχει λείψει το κομμωτήριο και γενικότερα οι περιποιήσεις σε μία γυναίκα (αν δεν είσαι γυναίκα δεν ξέρεις) άλλο τόσο αλλόκοτη είναι η συμπεριφορά των αντρών, οι οποίοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν παραπονιούνται για τα μαλλιά και τα μούσια τους.

Θα ρωτήσω όσο πιο ευγενικά μπορώ γιατί οι λεπτοί τρόποι είναι και ένα από τα βασικά μου χαρακτηριστικά: Πας καλά; Αντί να χαρείς το γεγονός ότι διαθέτεις πλούσια κόμη (την οποία ελάχιστοι μπορούν πια να απολαμβάνουν) και μπορείς να έχεις χαίτες, κοτσάκια και όλων των ειδών τις μαλλούρες, χωρίς κανένας να σε παρεξηγεί, εσύ κλαψουρίζεις για να τις κουρέψεις;

Ή θα ξεχάσω το κλασικό σου: «Ναι μη δείτε εσείς μαλλιά και μούσια, αμέσως να τρέξετε»! Τώρα δηλαδή που τα έχεις κι εσύ, γιατί δεν κοιτάς να τα χαρείς και το μόνο που κάνεις είναι να γκρινιάζεις; Μπορείς να τα πιάσεις, μπορείς να τα χτενίσεις με 20 διαφορετικούς τρόπους, μπορείς να τα κάνεις και πλεξούδα ψαροκόκκαλο. Ποιος θα σου πει κάτι; Και πού ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο στυλ που να σου πηγαίνει πολύ περισσότερο.

giphy

Και επειδή σε συμπάθησα, θα σου πω και ένα μυστικό: Σε καμία γυναίκα δεν αρέσουν οι άντρες με κούρεμα πεζοναύτη. Αφού τα έχεις, κοίτα να τα χαρείς. Αυτά… Και καλή συνέχεια στην καραντίνα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved