Το αντηλιακό μπορεί να είναι εκνευριστικό αλλά το χρειάζεσαι

5 αντηλιακά που θα σεβαστούν το δέρμα και θα κρατήσουν τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου μακριά.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν από τις πιο ζεστές μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δελτία ο υδράργυρος πρόκειται να ανέβει ακόμα περισσότερο. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα και όχι, δεν θα κάνουμε quote τους στίχους της Φουρέιρα, καταλαβαίνεις και μόνος σου. Είναι ο ιδανικός καιρός για να πας στη θάλασσα, να κάνεις βουτιές και να καείς χωρίς προηγούμενο… Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί πιστεύουμε πως –αν είσαι single- δεν έχεις ούτε ένα αντηλιακό που να μην έχει λήξει από το 2017, από τότε δηλαδή που είχες κοπέλα.

Ο ήλιος μπορεί να μην σε απασχολεί ιδιαίτερα και το κάψιμο να γίνεται μαύρισμα μετά από μερικές μέρες αλλά… NEWSFLASH, οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου λειτουργούν συγκεντρωτικά. Αυτό σημαίνει πως το φετινό κάψιμο θα προστεθεί στο περσινό, στο προπέρσινο και στο κάψιμο που σε βρήκε στις πρώτες σου διακοπές στην Πάρο το 1995. Το κοντέρ δεν μηδενίζει και έτσι αντιλαμβάνεσαι πως κάψιμο στο κάψιμο μπορεί να σε βρουν τα χειρότερα. Το αντηλιακό λοιπόν μπορεί να σε εκνευρίζει αλλά σου είναι απαραίτητο και για να σε βοηθήσουμε βρήκαμε 5 που τα κάνουν όλα! Μπορείς να τα βάλεις και στο πρόσωπο και στο σώμα. Δεν γυαλίζουν. Δεν φεύγουν με τις βουτιές και τη ρακέτα (αν και θα πρέπει να τα ανανεώνεις). Δεν σε κάνουν ολόλευκο. Δεν μυρίζουν και μαλακώνουν και τα μούσια.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Τι άλλο θέλεις; Πάρε ένα και άσε τη γκρίνια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved