Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας δίνουν tips για έναν fit και stylish τρόπο ζωής

Στον κόσμο του fitness και της γυμναστικής, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Στην πρώτη ανήκουν εκείνοι οι οποίοι θεωρούν τη γυμναστική αναπόσπαστο «κομμάτι» της καθημερινότητάς τους, έχοντας βρει τις αγαπημένες τους ασκήσεις, τις οποίες επαναλαμβάνουν και εξελίσσουν συνεχώς. Στη δεύτερη κατηγορία, συμπεριλαμβάνονται όσοι για να σηκωθούν από τον καναπέ και να φορέσουν τα αθλητικά τους, δυσκολεύονται αρκετά.

Κοινός παρονομαστής και των δύο αυτών διαφορετικών τύπων ανθρώπων, είναι το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι η γυμναστική μας κρατά υγιείς, ενισχύει την ευεξία μας, χαλαρώνει το πνεύμα μας και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Σε ποια κατηγορία ανθρώπων όμως, ανήκουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και πόσο εύκολο είναι εντέλει, να συνδυάζει ο καθένας μας σήμερα μία γρήγορη και απαιτητική καθημερινότητα, που μας θέλει για ένα ολόκληρο 24ωρο stylish και κομψούς, ακολουθώντας ταυτόχρονα έναν υγιεινό και ωφέλιμο τρόπο ζωής;

 

Fit and stylish όλο το 24ωρο

Την περασμένη εβδομάδα, συναντήσαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο τερέν του «Politia Tennis Club» και μιλήσαμε -μεταξύ άλλων- μαζί τους για το πώς καταφέρνουν να εντάσσουν τις υγιεινές τους συνήθειες και την ενασχόλησή τους με τη γυμναστική στην καθημερινή τους ρουτίνα, ενώ συγχρόνως διατηρούνται fit and stylish όλο το 24ωρο.

Βλέποντας και τους δύο να κάνουν τις διατάσεις τους, αμέσως μετά την προπόνησή τους και φορώντας τα αγαπημένα τους «έξυπνα» ρολόγια, δεν θα μπορούσαμε να μην τους ρωτήσουμε, αν έχουν αισθανθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους, ότι έχουν χάσει το μέτρο, μιας και ο έλεγχος της φυσικής κατάστασης ενός ανθρώπου δεν είναι πάντα μία εύκολη διαδικασία, αλλά σχετίζεται και εξαρτάται από μία πληθώρα διαφορετικών παραγόντων.

 

tennis1

 

«Για να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο, χρειάζεται ο συνδυασμός δύο παραγόντων: Της ισορροπημένης διατροφής, αλλά και της σωστής προπόνησης σε καθημερινή βάση. Ουσιαστικά, μέσα από τη διαδικασία της γυμναστικής έχουμε μία “ποιοτική” ζωή», ανέφερε ο γυμναστής και brand ambassador διαδικτυακής πλατφόρμας προπόνησης, Κωνσταντίνος Βασάλος, υπογραμμίζοντας βέβαια ότι μέσα στην καθημερινότητα, υπάρχουν σίγουρα κάποιες φορές που αμελούμε τη φροντίδα του οργανισμού μας.

«Όλοι έχουμε ξεχάσει να φάμε, να πιούμε νερό, να δώσουμε με λίγα λόγια στον οργανισμό μας όλα εκείνα τα ευεργετικά στοιχεία, που μας κάνουν να είμαστε σε εγρήγορση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Είτε λοιπόν γυμνάζεσαι εντατικά, είτε η γυμναστική δεν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, σίγουρα υπάρχουν στιγμές, που χρειάζεσαι κάποια υπενθύμιση, η οποία θα σε επαναφέρει σε έναν καλύτερο έλεγχο της φυσικής σου κατάστασης», επεσήμανε ο Έλληνας αθλητής του body building.

 

tennis2

 

Το δικό τους «μυστικό» για μία σωστή φυσική κατάσταση

Και επειδή, καθένας από εμάς -λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας- γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν «μαγικά ραβδιά» για να γίνει fit, συνήθως αναζητάμε πιο smart τρόπους, οι οποίοι μας παρακινούν να φροντίζουμε καλύτερα τη φυσική κατάσταση του οργανισμού μας και να παρακολουθούμε την υγεία μας.

Το δημοφιλές ζευγάρι, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν, μας μίλησε για το δικό του «μυστικό», το οποίο προσφέρει και στους δυο μία σφαιρική παρακολούθηση της υγείας τους και αποτελεσματικές προπονήσεις, ενώ συγχρόνως «χαρίζει» σε κάθε τους εμφάνιση, κομψότητα. Ο λόγος για το Huawei Watch Gt 3, το οποίο χάρη στις πολυάριθμες λειτουργίες του και το μίνιμαλ, διακριτικό design του, έχει γίνει το αγαπημένο τους αξεσουάρ.

 

tennis3

 

«Αρκετές φορές μπορεί να χάσω τον έλεγχο με τον τρόπο ζωής που κάνω. Έχοντας περάσει από τον πρωταθλητισμό και έχοντας πλέον σταματήσει, αισθάνομαι πως είχα ανάγκη να κάνω τις ατασθαλίες μου κάποιες φορές, ωστόσο, έχοντας και τον Κωνσταντίνο μέσα στο σπίτι, είναι πολύ εύκολο να επανέλθω σε τάξη. Παρόλα αυτά, επειδή είναι αρκετές οι ώρες μέσα στην ημέρα, που λείπουμε και οι δύο από το σπίτι, το έξυπνο ρολόι της Huawei, λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο, σαν εκείνον τον… φίλο που θα θέλαμε να έχουμε 24/7 και να μας φροντίζει», τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος, YouTuber και επιχειρηματίας Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

tennis4

 

Το διαφορετικό 24ωρο της Ευρυδίκης και του Κωνσταντίνου

Μπορεί οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, συχνά να μας κάνουν να ξεχνάμε βασικές καθημερινές υποχρεώσεις μας και ανάγκες, όπως είναι η φόρτιση της συσκευής μας ή η προετοιμασία των γευμάτων μας, όπως παραδέχονται και οι δύο. Ο Κωνσταντίνος και η Ευρυδίκη, άλλωστε, είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, θέτοντας άλλες προτεραιότητες κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου.

Ο Κωνσταντίνος, μπορεί να μην θυμάται πάντα να πληρώσει τους λογαριασμούς του, να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο, να φορτίσει το κινητό ή το ρολόι του, αλλά δεν αμελεί ποτέ να έχει μαζί του τα τάπερ του, έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και των προπονήσεών του. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η ανδρική έκδοση του Huawei Watch Gt 3 46 mm, το οποίο υποστηρίζει διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημερών, είναι όλα όσα χρειάζεται στην καθημερινότητά του.

«Μπορεί να μην είμαι “στρατιώτης” στις προπονήσεις μου, όπως είναι ο Κωνσταντίνος, ωστόσο, χάρη στο αγαπημένο μου smartwatch, μπορώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου καθημερινά, ότι η γυμναστική προσφέρει ευεργετικά οφέλη για τη σωματική μου υγεία», υπογράμμισε από την πλευρά της η Ευρυδίκη, με τον Κωνσταντίνο να συμπληρώνει πως από τη στιγμή που θα τη σηκώσει από τον καναπέ… όλα τα υπόλοιπα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

 

tennis5

 

Το μοναδικό design που μαγνητίζει τα βλέμματα

Φυσικά και για την Ευρυδίκη, η οποία είναι σχεδόν όλη την ημέρα εκτός σπιτιού λόγω των πολλών υποχρεώσεών της, η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης με χρήση βάσης, power bank ασύρματης φόρτισης ή ακόμη και ακουμπώντας πάνω στο Huawei smartphone της, λειτουργεί σαν «σανίδα» σωτηρίας, έτσι ώστε να διατηρεί τα επίπεδα της ενέργειάς της και μία ισορροπημένη φυσική κατάσταση, όπου και αν βρίσκεται.

Ωστόσο, ο σύγχρονος αέρας του και η γοητεία του κλασικού νέου design, που πέρα από λειτουργικό το μεταμορφώνουν και σε ένα «έξυπνο» ρολόι, το οποίο συγχρόνως είναι στυλάτο, καθώς ταιριάζει με το ντύσιμο, τη διάθεση και την ατζέντα της ημέρας, το έχουν μετατρέψει στο αγαπημένο της αξεσουάρ. Ποια γυναίκα, άλλωστε, θα μπορούσε να αντισταθεί στο φινετσάτο μπρασελέ με το μαγνητικό κούμπωμα, το οποίο είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για το Huawei Watch Gt 3;

Πάντως, αν θέλεις να κάνεις και εσύ δικό σου τώρα, το έξυπνο ρολόι που φορούν πάντα η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, να ξέρεις ότι θα το πάρεις με δώρο ένα έξτρα λουράκι, όποια έκδοση και αν προτιμήσεις! Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι ρυθμιζόμενες προσόψεις του με διαφορετικό θέμα, που ξεπερνούν τις 10.000 και είναι διαθέσιμες για λήψεις, ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και ταιριάζουν με κάθε διαφορετικό γούστο και στυλ.

 

tennis6

 

Πώς αντιμετωπίζουν το στρες στην καθημερινότητά τους;

Ανεξαιρέτως, όλοι μας έχουμε βιώσει κάποια στιγμή μία περίοδο έντονου στρες. Η άθληση, φυσικά, είναι ένας τρόπος που συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσής μας σε τέτοιες περιόδους, όπως μας εξήγησαν η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος. Αφήνοντας για λίγο τα τερέν, μεταφερθήκαμε, λοιπόν, στο καφέ του «Politia Tennis Club», για να απολαύσουμε το ρόφημά μας και να μάθουμε με ποιους τρόπους αντιμετωπίζουν εκείνοι το στρες.

 

tennis7

 

«Η περίοδος που διανύουμε, για εμένα είναι αρκετά στρεσογόνα, λόγω της απαιτητικής καθημερινότητάς μου, η οποία με θέλει alert 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό δημιουργεί μία ανάγκη στην καθημερινότητά μου, να αντιλαμβάνομαι πότε πρέπει να “ρίξω” ρυθμούς και να χαλαρώσω», ανέφερε η Ευρυδίκη, μιλώντας για το πόσο απαραίτητο είναι για την καθημερινότητά της ένα «έξυπνο» ρολόι, το οποίο παρακολουθεί συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή, το επίπεδο στρες και τον εμμηνορροϊκό της κύκλο, για να βοηθήσει την ίδια να κατανοήσει και να βελτιώσει την υγεία της. Και επειδή, για την πλειονότητα των ανθρώπων που έχουν στρες, επηρεάζεται πρωτίστως ο ύπνος τους, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου Huawei TruSleep™ 2.0, παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου του χρήστη.

 

tennis8

 

Τι θέση έχει η άθληση στη ζωή τους;

Μιλώντας για τα προγράμματα προπόνησης που ακολουθεί ο ένας και ο άλλος, είναι εύκολο να αναγνωρίσει κάποιος την αγάπη και των δύο για τη γυμναστική.

«Η γυμναστική είναι η ζωή μου όλη. Είναι ο τρόπος ζωής μου και η ιδιότητά μου τέτοια, που με κάνουν να μην μπορώ να παρεκκλίνω από αυτόν τον τρόπο ζωής. Δευτέρα με Παρασκευή γυμνάζομαι, τα Σαββατοκύριακα χαλαρώνω. Ουσιαστικά, βάζω τη γυμναστική στο καθημερινό πρόγραμμά μου και δεν υπάρχει περίπτωση, είτε είναι πρωί, είτε μεσημέρι, είτε βράδυ, είτε είμαι κουρασμένος, να την παραλείψω», μας εξήγησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αναφέροντας πόσο σημαντικό είναι τα προγράμματα προπόνησης που επιλέγει κάποιος, να είναι προσαρμοσμένα στη φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησής του, κάτι το οποίο προσφέρει το νέο smartwatch της Huawei.

 

tennis9

 

«Υπάρχουν ημέρες, που μου επιτρέπουν από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή να προπονούμαι, ωστόσο, η απαιτητική καθημερινότητά μου, πολλές φορές δεν μου αφήνει χρόνο για καθημερινή προπόνηση. Είναι εβδομάδες που αντί για πέντε φορές, μπορεί να προπονηθώ τρεις φορές, ωστόσο, γνωρίζω ότι παρά την κούραση, η άθληση στο τέλος της ημέρας, θα με αναζωογονήσει, κάνοντάς με να αισθανθώ καλύτερα με τον εαυτό μου. Όταν τελειώνω την προπόνηση νιώθω άλλος άνθρωπος», δήλωσε από τη δική της πλευρά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

tennis10

 

Το γεγονός ότι όσο περισσότερο γυμναζόμαστε, τόσο πιο fit γινόμαστε, είναι αρκετά προφανές. Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία όμως, είναι το fitness να συνδυάζεται και με μία γενικότερη ευεξία στην καθημερινότητά μας. Αυτό είναι το «μυστικό» του Κωνσταντίνου και της Ευρυδίκης, το οποίο μπορούν να εφαρμόζουν καθημερινά, χάρη στην εξατομικευμένη εμπειρία του νέου smartwatch της Huawei, η οποία πέρα από πολλαπλές «έξυπνες» λειτουργίες, προσφέρει και μία σύγχρονη μοναδική εμφάνιση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved