Ποιες είναι οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο για το Αλτσχάιμερ
113 SHARES

Αυτές είναι οι πιο βλαβερές τροφές που μπορείς να φας και να κάνεις ζημιά στον εγκέφαλο σου.

Ο εγκέφαλoς αποτελεί το πιο σημαντικό όργανο του σώματός.

Κάνει την καρδιά σας να χτυπά, τους πνεύμονες να αναπνέουν και όλα τα συστήματα στον οργανισμό σας να λειτουργούν αποτελεσματικά.

Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να τον διατηρείτε στη βέλτιστη κατάσταση, μέσω υγιεινής διατροφής.

Σύμφωνα με έρευνα υπάρχουν ορισμένες τροφές με αρνητικές επιδράσεις στον εγκέφαλο, που επιδρούν στη μνήμη και στη διάθεση και αυξάνουν τον κίνδυνο άνοιας.

Δες ποιες είναι οι τροφές που κάνουν καλό στη καρδιά.

 

Η επιστήμη προβλέπει ότι η άνοια θα έχει προσβάλλει περισσότερο από 65 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως μέχρι το 2030.

Ευτυχώς, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισής της, μειώνοντας ορισμένες τροφές, ακόμα και αποκλείοντάς τες από τη δίαιτά σας.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποιες είναι αυτές οι βλαβερές τροφές:



113 SHARES