Ξέρουμε από τώρα τα σενάρια για τις επόμενες 5 ταινίες Ράμπο

"Rambo 6: Taken" με συμπρωταγωνιστή Λίαμ Νίσον, "2 Rambo 2 Furious" με Βιν Ντίζελ και δε συμμαζεύεται!

Δεν ξέρουμε αν το πήρες χαμπάρι, αλλά κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας Rambo. Ο Σλάι απλά δεν σταματά τις ταινίες, αλλά μετά την καουμπόικη περιβολή, μπήκαμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι άλλο σενάριο μπορεί να υπάρχει εκεί έξω για έναν τέτοιο ήρωα.

Όμως εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ τι άλλο να περιμένουμε από έναν τύπο που έχει φτάσει να σκοτώνει τον κοσμάκη μέχρι τα 60. Και μπράβο του δηλαδή γιατί τι σόι ήρωας είναι αν δεν τα τσακίζεις όλα εκεί έξω; Αυτές είναι οι επόμενες 5 ταινίες Rambo που έρχονται.

 

2 Rambo 2 Furious

dom fast and furious

O John Rambo νιώθει εκδικητικός στην τοποθεσία Ανόι. Στο νέο Fast and The Furious που θα είναι crossover ταινία σε παραγωγή Jerry Bruckheimer, ο Dominic Toretto ανοίξει το γκαράζ του και ανακαλύπτει πως λείπει το Skyline του φίλου του Bryan (Paul Walker). Μέσα βρίσκει ένα σημείωμα πως του το έκλεψαν Βιετναμέζοι επαναστάτες και ζητούν 30 εκατομμύρια δολάρια. Μόνο ένας άνθρωπος ξέρει το Βιετνάμ απ’ έξω και ανακατωτά. Ο John Rambo. Ακολουθεί ένα εκρηκτικό δίδυμο που θα διαλύσει τα πάντα στο πέρασμα του, με highlight τον John να ανατινάζει το κεφάλι ενός Βιετναμέζου φωνάζοντας ‘‘This is for Bryan’’.

 

Rambo 6: Taken

liam neeson taken

Ο Bryan ‘‘Liam Neeson’’ Mills, ζει απομονωμένος σε μία φάρμα στο Ουινσκόνσιν, προσπαθώντας να ξεχάσει τον θάνατο της γυναίκας του. Eίναι κάπου εκεί που τον εντοπίζει η αλβανική μαφία από τις προηγούμενες ταινίες και καταφέρνει να τον απαγάγει. Ο μοναδικός άνθρωπος αρκετά ικανός για να τον βρει, είναι ο John Rambo που εργάζεται ως σεκιουριτάς σε ΚΑΠΗ. Θα φτάσει μέχρι το Κουκές της Αλβανίας για να τον ψάξει, να τον βρει και να τους σκοτώσει όλους. Οπλισμένος με οπλοπολυβόλα και particular set of skills, θα αποδεκατίσει χωριά και θα ξεκληρίσει οικογένειες για να σώσει τον κολλητό του. Highlight το ‘‘Good Luck’’ του, που το προφέρει σαν να έχει πάθει εγκεφαλικό.

 

Star Wars: First Blood

The Last Jedi Changes

Ο John ανακαλύπτει στα 70 του πως έχει ευαισθησία στη Δύναμη. Ακόμη και αν δεν έχει καταλάβει πώς ακριβώς, δουλεύει και σκοτώνει τα πάντα με την κίνηση του χεριού του, γνωρίζει την Rey που ανακαλύπτει ότι είναι κόρη του μετά από μία μεθυσμένη νύχτα σε γνωστό κωλόμπαρο του Tatooine. Το φάντασμα του Luke εκπαιδεύει τον John ο οποίος χάνει ένα δάχτυλο επειδή του πέφτει άγαρμπα  το φωτόσπαθο. Τελικά μετά από πολύ κόπο, επιστρέφει στην παραδοσιακή συνταγή. Ζωσμένος με εκρηκτικά και μαχαίρι, φτάνει στη βάση των Ren και ανατινάζει τα αρχηγεία τους με 4 τόνους C-4. Ο πρώτος Jedi χωρίς φωτόσπαθο, μόλις γεννήθηκε.

 

Διάβασε εδώ για ωραία ταινιάκια που έρχονται το φθινόπωρο.

 

Lord of The Rings: Sauron Reborn

lotr c

Απολαμβάνοντας μπίρες σε ένα κτήμα έξω από το Σάιρ, βλέπει τον Gandalf σε ένα ελικόπτερο να του φωνάζει ‘‘Rambo, Gondor needs you’’. O βασιλιάς -πλέον- Aragorn μαθαίνει πως ο Sauron σκοπεύει να αναγεννηθεί και χρειάζεται βοήθεια μιας και ο Legolas την έχει κάνει για το εξωτερικό.  Γνωστός για την επιδεξιότητά του, ο John θα ανατινάξει τις σπηλιές των Goblins και θα φτάσει στο σημείο να πνίξει τον Balrog με τα ίδια του τα χέρια. Αποκορύφωμα, ότι θα γεμίσει τα θεμέλια του επόμενου πύργου του Sauron με C-4 για να το κάνει πυροτέχνημα. Στο τέλος της ταινίας, μαζεύει μία στρατιά από επίλεκτους της Gondor και αποδεκατίζει τα λιγοστά Ορκ που έκαναν το λάθος να κάνουν ντου στο Σάιρ.

 

Infinity War 3

avengers infninty war thanos 1107758

Απογοητευμένοι με την Captain Marvel, οι Avengers αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από ένα βετεράνο που έχει ανοίξει BBQ στο Θιβέτ. Ο John Rambo, o οποίος σώθηκε στην τελευταία συμπαντική εκκαθάριση του Thanos, είναι ο άνθρωπος που θα στρατολογηθεί για να αντιμετωπίσει τον νταή από τον Τιτάνα. Τελικά θα χρειαστούν μόλις 5 βέλη με έξτρα δόση νιτρογλυκερίνης και λίγη μαγεία από τον Dr. Strange, για να ανατινάξουν τη βάση του γαντιού του Thanos. Ο John σπάει τον λαιμό του Τιτάνα με ένα χτύπημα και στη συνέχεια, γυρνώντας στο Darkside παίρνει το γάντι για τον εαυτό του και αλλάζει το όνομα του σε Θάνος Ράμπος. Και πλέον είναι αφεντικό του σύμπαντος γιατί έτσι γούσταρε και το έκανε και μπράβο του.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved