Πόσα ακόμη Rambo να αντέξουμε οι δόλιοι;

Ο Σταλόνε ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τα γυρίσματα του Rambo 5.

Ακούστε να δείτε. Έχουμε καταλήξει στο ότι όσο ο Σλάι ζει, θα συνεχίσει να βγάζει ταινίες. Που δεν το λες και κακό γιατί αν σκεφτείς τα Expendables και το γιγαντιαίο Creed, συνειδητοποιείς ότι δεν κάνει καθόλου άσχημα που ασχολείται ακόμη με το σινεμά.

Αλλά πόσα Rambo ακόμα; Πόσα Rocky;

Να δεχτούμε ότι ο άνθρωπος έχει όρεξη, αλλά αν δεν παίζει και η κατάλληλη έμπνευση για το σενάριο, απλά το πράγμα δεν πρόκειται να στρώσει.

Το Rambo 5 είναι γεγονός. Βέβαια όπως πάει ο Rambo θα μπορούσε να τα βάζει πλέον μόνο με ΚΑΠΗ, αλλά οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα, σε βάζουν όσο να ‘ναι σε μία κατάσταση να αναρωτηθείς τι τρέχει.

Το σορτ στόρι είναι το εξής: ο Rambo έπαθε Ranger Walker. Ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε εμείς από τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 

Δεν ξέρουμε προς τι η καουμπόικη περιβολή, αλλά το σκηνικό γύρω από τον Σταλόνε, δείχνει πως η νέα ταινία θα μπορούσε να ακολουθήσει και τα χνάρια της πρώτης. Το θέμα είναι να υπάρχει όντως η έμπνευση για κάτι ακόμη, καθότι την τελευταία ταινία την λες και απογοητευτική.

 

 

Τις φωτογραφίες πάντως τις έβγαλε ο ίδιος ο Σταλόνε, αναφέροντας πως η ταινία θα είναι έτοιμη το φθινόπωρο του 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved