Όλα όσα ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν του Taboo

Tom Hardy, βουντού και σκοτεινά μυστικά έρχονται στην οθόνη σου.

Ο James Delaney είναι από τους πιο απολαυστικούς χαρακτήρες που έχουμε δει στην τηλεόραση. Γιατί; Γιατί δεν είναι ήρωας. Είναι ο «άλλος. Ο απέναντι. Ένας σκοτεινός τύπος με εξίσου σκοτεινά μυστικά που μπροστά στους στόχους και τα θέλω του δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή. Θα μπορούσε να είναι και ο διάολος σε ανθρώπινη μορφή. Εκεί όμως στηρίζεται και η μεγάλη επιτυχία του δημιουργού της σειράς Steven Knight

Το BBC επιβεβαίωσε την επιστροφή του Taboo στη μικρή οθόνη και εμείς επιβεβαιώσαμε την πώρωση μας για τον χαρακτήρα του Tom Hardy. Διάβασε παρακάτω όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την τηλεοπτική σειρά.

 

Πότε την περιμένουμε;

Τα καλά νέα είναι πως το BBC θέλει να επισπεύσει όσο το δυνατόν την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι Steven Knight και Edward ‘‘Chips’’ Hardy (σ.σ.: ναι, είναι ο μπαμπάς του Tom) προσπαθούν να τηρήσουν τα deadlines.  Μάλιστα ο Knight είχε δηλώσει στο Den of Geek ότι «Κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ, υπάρχει πολύ υλικό και αυτό δουλεύω αυτή τη στιγμή που μιλάμε».  

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη αλλά η προβολή αναμένεται να ξεκινήσει είτε προς το φθινόπωρο του 2018 ή -στην χειρότερη- στις αρχές του 2019. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πως το BBC έχει δώσει το ΟΚ και για 3η σεζόν.

 

hard1

 


Με το καστ τι γίνεται;

Το μεγαλύτερο μέρος του καστ θα έχει ριζικές αλλαγές μετά το τέλος της πρώτης σεζόν – δεν σου κάνουμε spoiler. Εκτός από κάποιους συγκεκριμένους χαρακτήρες που περιμένουμε να επιστρέψουν (σ.σ.: όπως η Jessie Buckley που υποδύεται την χήρα Lorna Bow), το μεγαλύτερο μέρος του καστ θα είναι κυρίως φρεσκότατο.

Ωστόσο, υπάρχει μία ανησυχία για το εάν οι κεντρικοί χαρακτήρες της δεύτερης σεζόν, θα μπορέσουν να αναπληρώσουν εκείνους της πρώτης. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για συμμετοχές μέσα στο καλοκαίρι.

 

TABOO EP8 4341

 


Πού θα επικεντρωθεί το στόρι;

Για όσους ξέχασαν, μπερδεύτηκαν ή δεν το κατάλαβαν, θα το πούμε λιτά και κατανοητά: το όλο φιλετάκι στη σειρά είναι η Nootka, την οποία Αμερικανοί και Άγγλοι έχουν βάλει στο μάτι γιατί αναμένεται να αποκτήσει μεγάλη αξία μετά το τέλος του πολέμου ανάμεσα στις δύο χώρες. Δυστυχώς και για τους δύο, ανήκει στον Delaney που έχει καταλάβει τις προοπτικές ως εμπορικό λιμάνι και δεν δείχνει την διάθεση να το μοιραστεί. Αφού κατάφερε να γλιτώσει από του Χάρου τα δόντια, ο Delaney έχει βάλει πλώρη για τη Nootka και αναμένεται να την «μεταμορφώσει».

Ένα στοιχείο που ήδη έχουμε, είναι η ατάκα του Delaney ‘‘We are Americans’’. Από τη μία δείχνει πως δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί με το Στέμμα -και πόσο μάλλον μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν- και από την άλλη έχει αποδείξει πως δεν θα λυπηθεί ούτε τους Αμερικανούς στην περίπτωση που έρθουν κόντρα με τα συμφέροντα τους. «Θα συμβούν εκρηκτικά πράγματα στον ίδιο και στο στόρι του, αλλά δεν νομίζω πως έχουμε την άνεση να πούμε περισσότερα», δήλωσε ο Knight στο Entertainment Weekly.

Το σίγουρο είναι πως η σκοτεινή και γεμάτη βουντού παρουσία του Delaney θα φέρει πόνο και καταστροφή σε όποιον τολμήσει να του αντισταθεί.

Μιλώντας για Steven Knight μην ξεχνάς και την ταινία Peaky Blinders.

gallery 1484241570 12713872 low res taboo

 

 

Trailer υπάρχει;

Ακόμη όχι. Το μόνο που υπάρχει και προμηνύει την δουλίτσα που έχει αρχίσει να γίνεται στη νέα σεζόν, είναι αυτή εδώ η φωτογραφία που ανέβηκε στον Instagram λογαριασμό του Tom Hardy.

 

T@B00?

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

 

Υπομονή παιδιά. Περισσότερο βουντού σε λίγο καιρό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved