Μετρήσαμε 5 ρόλους του Tom Hardy με το Αγριαδόμετρο

Και να τα αποτελέσματα.

Πας να δεις Tom Hardy στο σινεμά και ξέρεις, σίγουρα, πως κωμωδία δεν θα δεις. Ούτε και κάτι άλλο ανάλαφρο. Ο Άγγλος όποιο ρόλο και αν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής έχει μείνει αξέχαστος, ιδιαίτερα όταν αυτός διαθέτει ισχυρή δόση αγριάδας.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, εδώ στο Ratpack να αξιολογήσουμε τους πιο άγριους ρόλους (στον κινηματογράφο, όχι στην TV) του χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του «Αγριαδόμετρου».

Όπως και με το Λουτσιανόμετρο, έτσι και σήμερα τοποθετούμε τους 5 πιο αδίστακτους ρόλους του ειδικό μας μηχάνημα και περιμένουμε την αξιολόγηση να γράψει...

 

1. Warrior

Ο αγριάνθρωπος: Tommy Riordan Conlon

Τον τρέμεις διότι: Ο Tom δεν ήταν άνθρωπος αλλά μηχανή αφανισμού. Και τον Terminator να έβαζες στο κλουβί μαζί του, το ρομπότ δύσκολα θα επιζούσε. Ο τύπος έμπαινε στον αγώνα, διέλυε με πέντε μπουνίδια τον αντίπαλο χωρίς να τον νοιάζει αν τελικά ο άλλος επέζησε. Γι' αυτό λατρέψαμε τον Tommy, γιατί ήταν το ίδιο αντισυμβατικός με τον ηθοποιό.

agriadometro8 10

 

2. Lawless

Ο αγριάνθρωπος: Forrest Bondurant

Τον τρέμεις διότι: Χωριάτης και μαφιόζος. Τι άλλο να περιμένεις από έναν καουμπόι στην ποτοαπαγόρευση; Λυπόσουν ώρες-ώρες τον μικρό του αδερφό (σ.σ.: Shia LaBeouf) που προσπαθούσε να γίνει σκληρός για να τον συμπαθήσει. αλλά δεν το είχε. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μία απόδειξη ότι δεν πρέπει να απειλείς ποτέ κάποιον που δεν γνωρίζεις καλά και πόσο μάλλον αν δεν γνωρίζεις μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει (θυμάσαι;).

agriadometro9 10

 

3. Bronson

Ο αγριάνθρωπος: Michael Gordon Peterson/ Charles Bronson

Τον τρέμεις διότι: Ένας τύπος που γούσταρε περισσότερο να τις τρώει από να τις ρίχνει και που έβλεπε τη φυλακή σαν πεντάστερο ξενοδοχείο. Γίνεται να μην σου προκαλεί εφιάλτες; Η τρέλα του ξεπερνά την ανθρώπινη λογική (ίσως και την ψυχοπάθεια) σε βαθμό που η τιμωρία του τελικά ήταν να τον αφήσουν ελεύθερο. Μόνο και μόνο που πρόκειται για αληθινή ιστορία, σε ανατριχιάζει ακόμα περισσότερο.

agriadometro10 10

 

4. Legend

Οι αγριάνθρωποι: Ronald «Ronnie» Kray και Reginald «Reggie» Kray

Τους τρέμεις διότι: Ο ένας playboy και αδίστακτος, ο άλλος ομοφυλόφιλος και βίαιος. Ο δίδυμοι Kray ήταν συνώνυμο της βίας, της μαφίας, του παράνομου εμπορίου και γενικά κάθε ποινικού νόμου που επικρατούσε εκείνη την εποχή στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Κανείς δεν τολμούσε να τους αγγίξει. Και όποιος το επιχειρούσε; Άστο καλύτερα...

agriadometro9 10

 

5. Dark Knight Rises

Ο αγριάνθρωπος: Bane

Τον τρέμεις διότι: Κι εκεί που λέγαμε πως δεν υπάρχει κακός να «ματσάρει» τον Joker, ήρθε ο Bane για να τα διαλύσει όλα. Κυριολεκτικά όμως. Τα θυμάσαι; Ανατίναξε ένα γήπεδο, κρατούσε 10 εκατομμύρια ανθρώπους ομήρους, διέλυσε μία κολώνα με γροθιές και έγινε ο πρώτος που τσάκισε τον Batman. Πού πας ρε John Daggett να του πουλήσεις μούρη;

agriadometro12 10



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved