Θα γίνει της ΜΠΛΟΚΜΠΑΣΤΕΡΙΑΣ το κάγκελο θα γίνει!

12 ταινιάρες που θα σε τρέχουν καλοκαιριάτικα στους σινεμάδες. 

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αναμένεται καυτό. Όχι μόνο λόγω καύσωνα αλλά κυρίως εξαιτίας των ταινιών που θα μας αναγκάσουν να αφήσουμε στην άκρη μαγιό, ροζ φλαμίνγκο και βουτιές και θα μας τρέχουν στους σιινεμάδες.

Υπερήρωες, αντιήρωες, δεινοσαύρους, τέρατα, καρχαρίες... Από όλα έχει ο μπαχτσές. Και το Ratpack οφείλει να σε ζεστάνει για ένα εκ των πλέον hot καλοκαιριών που έχεις ζήσει ποτέ. Έχουμε και λέμε:

 

Avengers: Infinity War (26 Απριλίου)

Το κυρίως μενού της Blockbusterικής υστερίας. Η ταινία που όλοι περιμέναμε. Η συνέχεια (μπορεί και το τέλος) της υπερηρωικής περιπέτειας, της παρέας που ενώθηκε στο πρώτο Avengers, διαλύθηκε στο «Captain America: Civil War» και τώρα καλείται να τα ξαναβρεί προκειμένου να ξεπαστρέψει την απειλή του Thanos.

Ironman, Thor, Captain America και Hulk παρέα με τα new entries Spiderman, Doctor Strange, Black Panther, Captain Marvel και Guardians of the Galaxy θα είναι εκεί, στις 26 Απριλίου για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μας κάνουν να φάμε πολύ pop corn και nachos την ώρα της μεγάλης τους μάχης.

 

 

 

Deadpool 2 (16 Μαΐου)

Μετά από άπειρα teasers, λίγο πριν την πρώτη προβολή της ταινίας, ήρθε και το επίσημο τρέιλερ. Ο Ryan Reynolds επανέρχεται στο ρόλο-ζωής του, του «αντισυμβατικού-κάτι-σαν-ήρωα» τύπου και μας υπόσχεται άπειρη αδρεναλίνη, πολύ πιστολίδι και κυρίως πολύ, μα πάρα πολύ χαβαλέ. Μόνο που σε αντίθεση με το πρώτο φιλμ η κατάσταση σοβαρεύει. Ο Josh Brolin λίγο μετά το Avengers και τον ρόλο του Thanos, ντύνεται ο γιος του Cyclops των X-Men με όνομα Cable και φαίνεται πολύ badass για να πεθάνει.

Με λίγα λόγια, ο αγαπημένος μας αντι-ήρωας θα χρειαστεί αρκετή βοήθεια προκειμένου να τη βγάλει καθαρή. Με χαβαλέ μόνο δεν γίνεται. Deadpool είναι αυτός βέβαια, οποτέ δεν ξέρεις...

 

 

 

Solo: A Star Wars Story (25 Μαΐου)

O Han Solo μπορεί να μην βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, αλλά δεν παύει να είναι από τους αγαπημένους χαρακτήρες στο Star Wars. Μπορεί να ήταν κερδοσκόπος, να βαριόταν που ζούσε, να ανέθρεψε τελικά ένα παιδί χειρότερο και από τον Darth Vader, αλλά όλα αυτά τα ξεχνούσαμε όταν ξυπνούσε μέσα του το πνεύμα του καλού, του τίμιου και του γενναίου που δεν θα άφηνε ποτέ τους φίλους του.

Κι επειδή ποτέ δεν μπορέσαμε να προσδιορίσουμε το ιδιαίτερο του χαρακτήρα του, το πώς ένα τέτοιο ρεμάλι βγήκε τέτοιο παλικάρι, η ταινία αυτή θα σε πάει πίσω στα origins του. Επιτέλους θα μάθουμε το πώς έμπλεξε με όλους τους λαθρέμπορους και τους απατεώνες. Τη σχέση του με τον Lando Calrysian, την ιδιαίτερη φιλία του με τον Chewbaka και το πώς έκλεψε – σιγά μην αγόρασε – το Millennium Falcon.  Οι απαντήσεις σύντομα κοντά μας.

 

 

 

Jurassic World: Fallen Kingdom (22 Ιουνίου)

Το Jurassic Park είχε ξεχαστεί εντελώς μετά τα δύο σίκουελ που γυρίστηκαν. Όλα αυτά μέχρι να έρθει το Jurassic World το 2015 για να βάλει για τα καλά τους δεινόσαυρους ξανά στη ζωή μας. Αυτή τη φορά τα γιγάντια πλάσματα ήρθαν για να μείνουν και ο Chris Pratt με τον Jeff Goldblum έχουν πολύ κυνηγητό να ρίξουν.

 

 

 

Sicario 2 (29 Ιουνίου)

Το πρώτο Sicario μας έβαλε βαθιά μέσα στα σκατά και τις σκιές των μυστικών επιχειρήσεων στην άγρια πλευρά του Μεξικού. Αυτή τη φορά μπορεί να μην έχουμε Emily Blunt, αλλά το δίδυμο του βρώμικου Josh Brolin (πάλι αυτός) και του αδίστακτου εκτελεστή Benicio Del Toro, υπόσχονται μεγάλα πράγματα.

Το τρέιλερ είναι κάτι παραπάνω από εθιστικό, σε βαθμό που κάνει τα τέλη Ιουνίου να φαντάζουν πολύ μακρινά.

 

 

 

The Incredibles 2 (13 Ιουλίου)

Καλώς τους και ας άργησαν. Η οικογένεια με τις σούπερ δυνάμεις, μετά από 14 χρόνια αναμονής, είναι και πάλι εδώ.  Μόνο που τώρα έχουν κι άλλο ένα μέλος της φαμίλιας να εντάξουν στην ομάδα. Ο μικρός Jack-Jack μπορεί ακόμα να φοράει πάνες αλλά δείχνει πιο δυνατός από όλους.

Θα τα καταφέρουν οι Incredibles να γίνουν ομάδα, ή θα τους διαλύσει όλους ο μπόμπιρας;

 

 

 

Skyscraper (13 Ιουλίου)

Ο Dwayne «The Rock» Johnson, αφήνει για λίγο αλτήρες και ρόλο στο «Fast & Furious» και ντύνεται μακρινός «ξάδερφος» του John McClane στο «Die Hard».

Στον μεγαλύτερο και ασφαλέστερο ουρανοξύστη του κόσμου, πραγματοποιείται κατάσταση ομηρίας και το σύστημα δεν αφήνει κανέναν να μπει μέσα. Δυστυχώς για τους κακοποιούς κλειδώθηκαν μέσα με τον Rock. Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ακόμα και με ένα πόδι δεν θα τους σαπίσει στο ξύλο;

 

 

 

Mission Impossible: Fallout (27 Ιουλίου)

Ο Ethan Hunt επανέρχεται και αυτή τη φορά έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για να πλακωθεί. Απέναντί του δεν έχει κάνα γατάκι, αλλά τον ίδιο τον Superman – a.k.a. Henry Cavil – και το ξυλίκι πέρα από τις εντυπωσιακές βουτιές, πτήσεις και εκρήξεις αναμένεται σκληρό και ασταμάτητο.

Για άλλη μια φορά ο Tom Cruise θα κάνει άλματα τρομερά, θα βγάλει το φίδι από την τρύπα την τελευταία στιγμή και θα συνεχίσει να ηγείται με επιτυχία της σκληροπυρηνικής ομάδας του.

 

 

 

Ant-Man and the Wasp (Αύγουστος)

Αν μάθαμε κάτι από τον Ant-Man αυτό είναι ότι το μέγεθος… μετράει. Η απροσδόκητη επιτυχία του ανθρώπου-μέρμηγκα ήταν τόσο μεγάλη, που φτάσαμε σε σημείο να περιμένουμε με ανυπομονησία το σίκουελ, με τίτλο «Ant-Man & The Wasp».

Βέβαια με βάση το trailer μπορείς να καταλάβεις ότι η θεά του «Lost» Evangeline Lilly ως Wasp ενδέχεται να κλέψει την περισσότερη δόξα από τον φίλο μας τον Paul Rudd. Και είμαστε ΟΚ με αυτό...

 

 

 

The Meg (Αύγουστος)

Χρόνια τώρα ψάχναμε άξιο αντίπαλο για τον Jason Statham. Του ρίξαμε κακούς όλων των ειδών: από τον Littlefinger του Game of Thrones (Blitz), τον Yuri Boyka (Τhe Expendables 2), μέχρι και τους Rock και Vin Diesel (Fast 8) αλλά αυτός δεν χαμπάριαζε τίποτα. Τσο και λο σε όλους. Μόνο που τώρα πρέπει να δείρει κάτι προϊστορικό. Κάτι εξανθρώπινο.

Ο Μεγαλόδοντας, (ο καρχαρίας της εποχής των δεινοσαύρων) είναι ζωντανός και απειλεί να καταβροχθίσει τη βάση στην οποία εργάζεται ο Statham. Το πρώτο σοβαρό matchup στην καριέρα του Βρετανού καρατερίστα ηθοποιού επιτέλους έφτασε.

 

 

 

 

The Equalizer 2 (3 Αυγούστου)

Ποιος είδε το Equalizer του 2014 και δεν το λάτρεψε; Ο Denzel Washington σε ένα ρόλο που δεν μας έχει συνηθίσει, επανέρχεται στη δράση, σαν τον John Wick ένα πράγμα και αναζητά αίμα.

Κάποιοι εξυπνάκηδες κάνουν το μεγάλο λάθος της ζωής τους και σκοτώνουν την καλύτερή του φίλη. Και τώρα, τρέχουν και δεν φτάνουν. Το χειρότερο είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει και παρέα στο πιστολίδι. Τον Pedro Pascal – Oberyn Martel από το Game of Thrones και Javier Peña του «Narcos». Βοήθειά τους πραγματικά.

 

 

 

The Predator (13 Σεπτεμβρίου)

Μπορεί να είναι για μετά τον Αύγουστο, trailer να μην έχουμε αλλά λόγω ονόματος αξίζει να μπει έστω και αναδρομικά στη λίστα. Ο Κυνηγός βρισκόταν πολλά χρόνια στη αφάνεια, αυτή τη φορά ωστόσο ελπίζει να επιστρέψει για τα καλά. Μπορεί να μην τα βάλει με τον Arnie, για αυτό όλες μας οι ελπίδες πέφτουν πάνω στους Boyd Holbrook (Narcos, Logan) και Thomas Jane (The Punisher). Εκ πρώτης όψης μπορεί να μην γεμίζουν το μάτι, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι θα τις φάνε κι εύκολα.

Η εξωγήινη μορφή, ο «one ugly motherfucker» επιστρέφει στη γη και ελπίζει να μείνει πολύ περισσότερο από τον μεγάλο του εχθρό. Το Alien

 

predator



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved