Αν δεν ξέρει ο Vin Diesel από προπόνηση, τότε ποιος;

5 τίμιες συμβουλές για να γίνουν αποδοτικές οι ώρες στο γυμναστήριο.

Ο Vin Diesel επανήλθε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ταινία «XxX: επανεκίνηση». Μπορεί οι υποκριτικές ικανότητες να τίθενται υπό αμφισβήτηση, όμως κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει τον ιδρώτα που έχει ρίξει στο γυμναστήριο.

Επομένως, σε αυτά τα θέματα καθόμαστε και τον ακούμε ευλαβικά διότι όντως έχει κάτι σοβαρό να μας πει.

1. Να προπονείσαι έξυπνα, όχι δύσκολα

Στο γυμναστήριο θα βρεις κάθε είδος οργάνου και διαφορετικών μέσων εκγύμνασης. Είναι λοιπόν σημαντικό να ξέρεις ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προπόνησης. Σύμφωνα με τον Vin Diesel, πρέπει να γυμνάζεις κάθε μέρος του σώματός σου ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο χτίζεις καλύτερα όλους τους μυς του σώματός σου και κρατάς μια ισορροπία μεταξύ τους.

vin diesel 4ggfdg

2. Η μέθοδος του "σοκ"

Ο Vin Diesel μας λέει τα εξής για την προσωπική του μέθοδο γυμναστικής «Σοκάρα τους μυς ξεκινώντας με δύο powerlifting και έπειτα συνέχιζα με σετ στο μέγιστο αριθμό επανλήψεων». Έρευνες έχουν δείξει οτι τέτοιου είδους πρόγραμμα, που «σοκάρει» τους μυς καθώς υποβάλλονται σε μεγάλη πίεση, βοηθά τόσο στην ενίσχυση του μυ όσο και στην καύση του λίπους.

3. O Κύριος Αβγολέμονος Κίνητρο

Ο Vin Diesel πρέπει να μοιράσει τον χρόνο του μεταξύ της δουλείας του, της οικογένειάς του και της προπόνησης. Βέβαια το να βρεις μια ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών είναι δύσκολο για τον καθένα. Η συμβουλή του Vin; Μην πανικοβάλεσαι! Φρόντισε ο χρόνος, όσος και αν είναι αυτός, που περνάς στο γυμναστήριο να είναι ποιοτικός. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να είσαι συγκετρωμένος κατά τη διάρκεια της προπόνησης (ναι, μην κοιτάς την ομορφούλα στο pec-deck) και να το απολαμβάνεις. Η φάση είναι «Προπονούμαι λιγότερο αλλά το ευχαριστιέμαι περισσότερο».

vin diesel 2

4. Επεξεργάσου την προπόνησή σου

Υπάρχει ένα ρητό που λέει «Βρες την δουλειά που αγαπάς και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στην ζωή σου». Αυτό μπορεί να βρει ισχύ και στην προπόνησή σου. «Δεν δουλεύεις, αλλά αντίθετα κάνεις αυτό που αγαπάς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου στο γυμναστήριο» υποστηρίζει ο Vin Diesel. Αν λοιπόν κάτι δεν σου αρέσει στην προπόνησή σου, άλλαξε το! Βρες αυτό που αγαπάς και, όπως λέει ο φίλος Vin, «Βγάλε το σκασμό και κάν' το μέχρι να μην αντέχεις άλλο».

5. Ο σωστός τρόπος σκέψης

Τη σήμερον ημέρα παντού υπάρχουν χρονοδιαγράμματα και ένα πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πιο χαλαρός όσον αφορά την προπόνησή σου. Αν τύχει και δεν ολοκληρώσεις το πρόγραμμά σου γιατί δεν είσαι σε φόρμα, δεν πειράζει. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα. «Δεν έχει σημασία αν "νικήσεις" με διαφορά ενός εκατοστού ή με διαφορά ενός χιλιομέτρου. Η νίκη είναι νίκη» τονίζει ο Deez.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved