Πού θα δούμε τους πρωταγωνιστές του GoΤ μέχρι να ξεκινήσει ο 8ος κύκλος

Σειρές, ταινίες και πρωταγωνιστικοί ρόλοι για τη συντροφιά του Γουέστερος.

Αυτό ήταν, η 7η σεζόν του Game of Thrones τέλειωσε, το πανηγύρι σχόλασε. Πλέον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για περισσότερους από 12 μήνες, αφού ο τελευταίος κύκλος της σειράς θα προβληθεί στα τέλη του 18 –τουλάχιστον θα γλιτώσουμε το φετινό βάσανο να προσπαθείς να δεις τα επεισόδια ενώ είσαι διακοπές.

Μέχρι λοιπόν η Ντενέρις, ο Τζον και η Σέρσεϊ και οι υπόλοιποι, όσοι έμειναν δηλαδή, να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους στον 8ο κύκλο (και πιθανόν να ανανεώσουν το ραντεβού τους μαζί μας μέσω κάποιου spin-off), θα έχεις την ευκαιρία να τους βλέπεις σε άλλες σειρές και ταινίες. Ορισμένοι μάλιστα από τους βασικούς πρωταγωνιστές θα συμμετάσχουν σε μεγάλα franchise.

Για πάμε να τα πούμε αναλυτικά

Πίτερ Ντινκλέιτζ

game of thrones season 6

Πιστός στρατιώτης της HBO καθώς θα συμμετάσχει σε τρεις επερχόμενες παραγωγές. Στο biopic «My dinner with Hevre», στο οποίο θα υποδυθεί τον ηθοποιό και ζωγράφο Εβρέ Βιλέζ, ένω θα έχει ένα ρόλο στο «Three Billboards Outside Ebbing, Misouri» του Μάρτιν ΜακΝτόνα. Τέλος, θα εμφανιστεί και στην επόμενη δουλειά του Ριντ Μοράνο (σκηνοθέτης και του πολυσυζητημένου φέτος «The Handmaid’s Tale»), ένα δυστοπικό δράμα, το «I Think We’ re Alone Now», μαζί με την θεσπέσια Ελ Φάνινγκ.

Κιτ Χάρινγκτονάρινγκτον

Όλα τα λεφτά στον Κιτ. Πρωταγωνιστής στην παραγωγή του BBC, το Gunpowder όπου θα υποδυθεί τον θρυλικό Γκάι Φοξ, ενώ δεν θα κάνει και το πέρασμά του από το ανεξάρτητο σινεμά, έχοντας βασικό ρόλο σε μια δουλειά του Ξαβιέ Ντολάν, ενός από τους πιο παραγωγικούς και ταλαντούχους εκπροσώπους του χώρου, το «The Life and Death of John F. Donovan».

Εμίλια Κλαρκ

daenerys game of thrones season 7 episode 3

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι θα εμφανιστεί στο επερχόμενο spinoff του Χαν Σόλο. Κατά τα λοιπά, θα πρωταγωνιστήσει και στο «Above Suspicion» ένα υβριδικό φιλμ που πατάει ανάμεσα στο ερωτικό δράμα και το θρίλερ.

Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου

5b5aef37a836bbccb922d3cfd9d9ef50a2cda7b0dde0579a0a30a16dc4f57373

Διάνα για τον Τζέιμι Λάνιστερ, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα, το «Domino». Οι ανυπόμονοι μπορούν να τον δουν σε δύο παραγωγές του Netflix, το «Small Crimes» και το «Shot Caller».

Λένα Χίντεϊ

game of thrones season 7 finale episode 7 cersei

Ξεχνάει το Γουέστερος και το Κινγκς Λάντινγκ η Χίντεϊ και πέφτει στο ρινγκ, αφού στο biopic «Fighting with My Family» υποδύεται μία νεαρή μαχήτρια που καταφέρνει να εδραιωθεί στον κόσμο του WWE. Εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Σόφι Τέρνερ

game of thrones season 7 finale episode 7 sansa

Συνεχίζει κανονικότατα στο franchise των X-Men και θα την δούμε στο πολυαναμενόμενο «Dark Phoinix». Επίσης, μένοντας πιστή στο sci-fi είδος, θα πρωταγωνιστήσει και στο «Time Freak» μαζί με τον Άσα Μπάτερφιλντ.

Μέιζι Ουίλιαμς

arya stark game of thrones season 7 episode 21

Ένα ακόμα μέλος από το καστ του GoT στρατολογείται στο σύμπαν της Marvel. Η Ουίλιαμς θα εμφανιστεί στο «X-Men: The New Mutants». Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει στο «The Fault in Our Stars» μαζί με την Άνυα Τέιλορ-Τζόι. Επίσης, θα έχει ένα ρόλο και στο Mary Shelley», τη βιογραφική ταινία για τη συγγραφέα του «Φρανκεστάιν» που σκηνοθετεί η Χαΐφαα Αλ Μανσούρ, η σκηνοθέτης από τη Σαουδική Αραβία που είχε κάνει αίσθηση πριν μερικά χρόνια με το «Απαγορευμένο Ποδήλατο».

Γκουέντολιν Κρίστι

game of thrones 608d e1465786687579

H fucking Μπρίεν από το fucking Ταρθ –για να θυμηθούμε και τα λόγια του Κυνηγόσκυλου- δεν θα μας αφήσει μνα την πεθυμήσουμε, αφού σε μερικές μέρες (10/9) κάνει πρεμιέρα η σειρά του Sundance «Top of the Lake: China Girl», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τις Ελίζαμπεθ Μος και της Νικόλ Κίντμαν

Πίλου Άσμπεκ

game of thrones season 7 episode 3 euron yara greyjoy

Καλώς τον τον ψυχάκια τον Γιούρον Γκρέιτζοι, ο οποίος με ή χωρίς την αρμάδα του θα κατεπλεύσει εις Βενετίαν για το ξακουστό κινηματογραφικό φεστιβάλ, στο οποίο θα κάνει πρεμιέρα το εικονοκλαστικό «Woodstock», των κυρίων Λάουρα και Κέιτ Μάλεβι. Η ταινία είναι χτισμένη γύρω από τον Κίρστεν Ντάνστ, αλλά ξεχωρίζει και το δικό μας παιδί.

Και οι υπόλοιποι

Ο Άλφι Άλεν (Θίον Γκρέιτζοι) θα εμφανιστεί στο «Predator» που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 18. Η λατρεμένη Νάταλι Εμάνιουελ (Μισάντεϊ) επιστρέφει στη σειρά «The Death Cure», ενώ ο αειθάλης Ιάν Γκλεν (Σερ Τζόρα) θα κάνει ένα πέρασμα από τη δεύτερη σεζόν του «Cleverman».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved