Το μεροκάματο του Τζον Σνόου αξίζει τόση ταλαιπωρία

Είδαμε τις αμοιβές των πρωταγωνιστών της σειράς και πάθαμε ζαλάδα.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, είχαν διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με  τα συμβόλαιο και τις απολαβές των βασικών πρωταγωνιστών του Game Of Thrones. Και αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι βασικοί, μιλάμε για τον Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου), Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου (Τζέιμι Λάνιστερ), Λένα Χέντλεϊ (Σέρσεϊ Λάνιστερ), Πίτερ Ντινκλέιτζ (Τύριον Λάνιστερ) και Εμίλια Κλάρκ (Ντενέρις).

Σύμφωνα με τα όσα είχαμε μάθει τότε, η Σέρσει, για παράδειγμα, παρακολούθησε ικανοποιημένη την μεγάλη Σέπτα να γίνεται στάχτη και μπόυρμπερη και την ίδια στιγμή 500.000 δολάρια αναπαύονταν ζεστά-ζεστά στον τραπεζικό της λογαριασμό. 500.000 δολάρια για εκείνο το επεισόδιο, όπως και για κάθε άλλο επεισόδιο της σεζόν.

Φυσικά, όσο οι σεζόν προχωρούν και τα έσοδα του HBO μεγαλώνουν, αναπροσαρμόζονται και τα συμβόλαια των βασικών συντελεστών. Έτσι, λοιπόν, η αποκοτιά του Τζον Σνόοου να πάει να τα βάλει με τον Night King ήταν μια ιδιαίτερα επικερδής για τον ίδιο κίνηση, αφού πλέον αμείβεται με 1,2 εκατ. δολάρια το επεισόδιο. Τα ίδια παίρνει και η Ντενέρις που καβάλησε τον δράκο για να σώσει τους υπέροχους Κελγκέιν και Τόρμουντ τον Βασιλιά του Βορρά.

Αν κάνεις τις πράξεις, κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές έγινε πλουσιότερος κατά 8,4 εκατ. δολάρια για τα 7 επεισόδια της 7ης σεζόν.

Βέβαια, τον Τύριον και τη Σέρσεϊ θα πρέπει να ζηλεύουμε, οι οποίοι έχουν αντίστοιχες απολαβές χωρίς να κουράζονται ιδιαίτερα σε αυτόν τον κύκλο.  

Οι υπόλοιποι, όπως η Άρυα ή η Σάνσα ή ο Βάρυς, δεν τις παραπάνω απολαβές, ωστόσο εικάζουμε ότι και τα δικά τους ποσά θα είναι εξίσου ικανοποιητικά.

Στην περίπτωση που σου κάνουν εντύπωση οι παραπάνω αριθμοί, σκέψου ότι μιλάμε για μία από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές. Το μπάτζετ του 6ου κύκλου μόνο για αμοιβές ηθοποιών έφτασε τα 80 εκατ. δολάρια, ενώ αυξήθηκε σημαντικά για τις ανάγκες του 7ου αγγίζοντας τα 116 εκατ. δολάρια.

Καθόλου άσχημα, αν σκεφτείς ότι το 2010 μπορεί η Κλαρκ και ο Χάρινγκτον να ταξίδευαν μαζί σου στο διπλανό κάθισμα με low cost εταιρεία και τώρα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved