Οι χειρότερες ταινίες του 2022 μπορούν απλά να σε αφήσουν με brain damage

Τα Χρυσά Βατόμουρα είναι πολύ τιμητικά για καθεμία από αυτές.

Ο κινηματογράφος μπορεί πολύ εύκολα να γίνει γραφικός, αναμενόμενος, βαρετός, ακόμη και καλτ. Κάθε χρόνο γεμίζουμε με λίστες όπως είθισται τέτοια εποχή, και οι λίστες αυτές πιάνουν όλη την γκάμα των διαθέσεων μας. Έχω φίλο που του αρέσει να βλέπει μόνο «κακές» ταινίες, ταινίες που δεν θα τις έβλεπε κανείς και για κανέναν λόγο. Είναι κι αυτό ένα βίτσιο σίγουρα. Το «κακό», το σκάρτο καμιά φορά μπορεί να έχει φανατικούς θαυμαστές, ιδιαίτερα αν έχεις τελικά βαρεθεί το «ποιοτικό» κι έχεις και μία μικρή ανωμαλία στον εγκέφαλο (ίσως, λέμε τώρα εμείς).

Φέτος, ξεκινώντας από αυτό το point of view του σκάρτου, του φετίχ του «ποιοτικά κακού» πράγματος, φτάνουμε ξανά στη λίστα με τις χειρότερες ταινίες του 2022. Ταινίες που απογοήτευσαν, που ξενέρωσαν, που ταρακούνησαν τα νερά του σινεμά με τον λάθος τρόπο.

Ο κινηματογράφος θα μαθαίνει πάντα τους άντρες να ντύνονται

Εδώ θα βρεις τις 10 χειρότερες ταινίες για το 2022 όπως τις ψήφισε το γνωστό YouTube κανάλι Watchmojo:

 

 

Τώρα που σου τις αποκαλύψαμε παραπάνω δεν έχεις και μια περιέργεια γιατί αποτέλεσαν τις πλέον αισχρές ταινίες της χρονιάς; Επειδή τα λόγια πολλές φορές είναι φτώχεια (και κυρίως γιατί δεν τις έχουμε δει όλες για να στις αναλύσουμε εμείς) θα αφήσουμε το ίδιο το Watchmojo να σου μιλήσει για αυτό.

Σκέψου για τι ταινίες-αίσχη μιλάμε που είναι χειρότερες και από το αισχρό «Morbius».

Δεν ξέρουμε τελικά αν θα διαγωνιστούν για τα Χρυσά Βατόμουρα, εμείς πάντως θα προτιμούσαμε να μην λάβουν ούτε το βραβείο της Αθλιότερης Ταινίας. Κάποιες ταινίες καλό είναι να μην μένουν στο μυαλό μας, ούτε καν ως χειρότερες.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved