Ο Jared Leto μπήκε τόσο βαθιά στον ρόλο του Morbius που έφερε καθυστερήσεις στα γυρίσματα

Δηλαδή αν δεν έδινε τόσο πόνο υποκριτικά θα ήταν ακόμα χειρότερη ταινία;

Παρασκήνια από τα γυρίσματα του Morbius έδωσε ο σκηνοθέτης της ταινία Daniel Espinosa, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Uproxx και δεν κρύβουμε πως μας προβλημάτισαν αρκετά τα όσα είπε. Σύμφωνα με όσα είπε, ο Jared Leto και η μεθοδική κριτική του μπήκαν πολύ βαθιά στον ρόλο του Dr Michael Morbius.

Αυτό κυρίως είχε να κάνει με τα κινητικά του προβλήματα, τα οποία ο Leto ήθελε να υποδυθεί τόσο καλά που χρησιμοποιούσε συνεχώς πατερίτσες στα γυρίσματα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Για παράδειγμα πήγαινε ακόμα και στην τουαλέτα με τις πατερίτσες, κάτι που κόστιζε σε χρόνο παραγωγής περίπου 45 λεπτά για κάθε του επίσκεψη στο μέρος που ακόμα και οι βασιλείς πάνε μόνοι τους.  

Σε κάποια φάση το συνεργείο δεν άντεξε την τόσο μεγάλη και ανυπόφορη αφοσίωσή του στον ρόλο που αναγκάστηκαν να τον παλουκώσουν σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο και να τον πηγαινοφέρνουν στην τουαλέτα και σε άλλα σημεία του σετ.  

 

 

O Daniel Espinosa φαίνεται να τον δικαιολογεί και εκτιμά ότι αυτή η τακτική του Leto έκανε πολύ πιο πειστική την ερμηνεία του. Ο σωματικός και το ψυχικός πόνος που του προκαλούσε η συνεχής χρήση πατεριτσών αποτυπώθηκε στο πρόσωπό του και έτσι η ταινία βγήκε πολύ καλύτερη κατά τη γνώμη του. Η παραξενιά αυτή του Leto έγινε απόλυτα σεβαστή από τον σκηνοθέτη, παρά το ότι πήγε πολύ πίσω χρονικά τα γυρίσματα και φυσικά κόστισε χρήματα στην παραγωγή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jared Leto μπαίνει για τα καλά στον ρόλο, στην άλλη υπερηρωική ταινία που έκανε, στο Suicide Squad όπου υποδύθηκε τον Clown Prince, έστελνε «περίεργα» δώρα στους συναδέλφους του. Στη Margot Robbie για παράδειγμα έστειλε έναν ζωντανό μαύρο αρουραίο.  

 

 

Και τώρα τώρα πάμε στο ζουμί της είδησης. Το Morbius είναι η κατα τεκμήριο χειρότερη super hero movie όλων των εποχών. Είναι χειρότερη από το Max Steel, είναι χειρότερη από το Catwoman, είναι χειρότερη ακόμα και από το sequel του The Mask, το Son of the Mask που είμαστε σίγουροι ότι έχεις ξεχάσει και τώρα που το θυμήθηκες καταστράφηκε η υπόλοιπη μέρα σου. Μοιραία η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι, πόσο χειρότερη ταινία θα ήταν αν ο Jared Letο δεν έπαιρνε τόσο σοβαρά τον ρόλο του; Μήπως τελικά ο Jared Leto έχει τη φανταστική ιδιότητα να καταστρέφει όποια ταινία παίζει με την καταπληκτική υποκριτική του;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved