Το τρέιλερ και μόνο μας βυθίζει στη θλίψη, θυμίζοντάς μας πόσο μοναδικά ήταν 90’s.

Ενδεχομένως να μην εντάσσεται στην κατηγορία των ταινιών εκείνων που ανήκουν στο μουσείο και δεν πρέπει να αγγίζονται από κανέναν -τύπου «The Godfather» ή «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»- παρόλα αυτά και μόνο που ακούς ότι έρχεται reboot μιας εκ των απόλυτων των ταινιών που έχτισαν τον μύθο των 90’s, του απόλυτου action movie classic του 1994 που ακούει στο όνομα «True Lies» και δημιούργησε το πλέον αταίριαστο και ταυτόχρονα ταιριαστό ζευγάρι δράσης, Arnold Schwarzenegger και Jamie Lee Curtis, θα πρέπει να είναι κάτι σπουδαίο. Να σου τραβάει το μάτι από το τρέιλερ και μόνο.

Στο CBS λοιπόν πήραν την πρωτοβουλία να φέρουν ξανά το «True Lies» στη ζωή, αυτή τη φορά με τηλεοπτική σειρά και χωρίς καν να έχουμε δει κάποιο επεισόδιο αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ;

Εδώ έκαναν reboot το Home Alone, στο True Lies θα κολλούσαν;

 

Κοιτάζοντας τα σχόλια σε κάθε Youtube στο οποίο παίζει αυτή τη στιγμή το τρέιλερ μπορούμε να πούμε το εξής σχόλιο: Ο ερχομός του reboot δεν αντιμετωπίζεται με τόσο ενθουσιασμό. Για την ακρίβεια καθόλου.

«To τρέιλερ με κάνει να θέλω το αυθεντικό ακόμα περισσότερο», «το χειρότερο δεν είναι ότι κάποιος πρότεινε να γυριστεί το reboot, αλλά ότι κάποιος συμφώνησε να γίνει», «το συγκεκριμένο σίριαλ δείχνει ήδη ΗΛΙΘΙΟ» και πολλά ακόμα. Ουσιαστικά όμως όλα καταλήγουν στο εξής:

«Άλλο ένα ΟRIGINAL έργο το οποίο διέπρεψε στην εποχή του. Δεν χρειάζεται reboot, το πολύ καμιά επανέκδοση σε Blue Ray ανάλυση».

Πραγματικά για όποιον έχει δει την κλάσική ταινία δράσης του 1994 καλύπτεται απόλυτα από τα παραπάνω σχόλια, πόσο μάλλον από τον έκδηλο εκνευρισμό που εκπέμπει κάθε μήνυμα. Είναι από τις φορές εκείνες που βλέπεις το τρέιλερ και θες να κοπεί η παραγωγή πριν καν αρχίσει, καθώς πρόκειται για κάτι εντελώς αχρείαστο και ενδεχομένως προσβλητικό προς το όνομα του original film.

 

 

Έχει να προσφέρει κάτι;

Βλέποντας τους Steve Howey (Shameless) και Ginger Gonzaga (She-Hulk) στους ρόλους των Arnold Schwarzenegger και Jamie Lee Curtis αντίστοιχα, μας πιάνει πραγματικά μια θλίψη για αυτό που πρόκειται να προβληθεί στο CBS.

Και μόνο από σεβασμό στον Bill Paxton πρέπει να μην βγει ποτέ on air.

Σου θυμίζουμε ποιοι έπαιζαν στο original film στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Ακόμα και αν άλλαξε κάπως η αισθητική και η δράση μεταφέρεται στο Παρίσι, το ζεύγος Harry και Helen Tasker από το τρέιλερ και μόνο αποκαλύπτουν όλα όσα θα δούμε, στην ουσία παίρνοντας ακόμα και την παραμικρή αμφιβολία ή ελπίδα να δούμε κάτι διαφορετικό. Αλλά εδώ που τα λέμε η ελπίδα «πέθανε» και μόνο που είδαμε τον τίτλο «True Lies Reboot»

Μέχρι και τα δώρα του Harry στα παιδιά του είναι τα ίδια με εκείνα του original film. Αν το σίριαλ κλείσει και με την ατάκα «You’re fired» ενδεχομένως η θλίψη και τα νεύρα μας να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο.

Άλλο ένα reboot χωρίς λόγο και αιτία, άλλη προσπάθεια να παρουσιάσουν το παρελθόν στην απόχρωση του παρόντος, κυρίως όμως μια απόδειξη ότι πλέον η φάση reboot κούρασε και έχει αρχίσει να εκνευρίζει επικίνδυνα, ιδιαιτέρως όταν δεν γίνεται με σεβασμό.

 

Ας πάρουν ένα καλό παράδειγμα από το Top Gun: Maverick να δουν πώς γίνεται.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved