Assosiated Press Ο Arnold Schwarzenegger κάνει την πιο περίεργη δίαιτα όλων των εποχών

Μάθαμε πως είναι σχεδόν vegan.

Ο Arnold Schwarzenegger, είναι αυστριακής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, παραγωγός ταινιών, πρώην αθλητής και πρώην πολιτικός που υπηρέτησε ως 38ος Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας από το 2003 έως το 2011. Είναι μέλος του Ρεμπουμπλικανικού Κόμματος.

Υπήρξε για 8 χρόνια κυβερνήτης της Καλιφόρνιας. Πριν γίνει πολιτικός, είχε διαγράψει καριέρα ως επαγγελματίας αθλητής και ως ηθοποιός. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης, μεταξύ των οποίων οι Κόναν ο Βάρβαρος (1982), Ο Εξολοθρευτής (1984), Κομάντο (1985), Ο Κυνηγός (1987), Ολική επαναφορά (1990) και Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης (1991).

Τι υπάρχει πλέον εκεί έξω για τον Arnold Schwarzenegger;

Ποιος θα το περίμενε πως ο Arnold Schwarzenegger θα γινόταν κάποτε στη ζωή του vegan. Μετά από τόσες και τόσες ταινίες που αγαπήσαμε και τον είδαμε να παίζει τον σκληρό τύπο, τώρα αυτό που μαθαίνουμε μας κάνει λίγο να αισθανόμαστε παράξενα.

 

 
 

Τα τελευταία χρόνια ο Arnold Schwarzenegger έχει υιοθετήσει μία δίαιτα που βασίζεται κατά πολύ στις τροφές φυτικής προέλευσης, κάτι που κάνει καλό τόσο στην υγεία και τη φυσική του κατάσταση όσο και στο περιβάλλον.

Κι ενώ δεν είναι σε καμία περίπτωση 100% vegan καθώς, περιστασιακά, τρώει κρέας, ο επτά φορές κάτοχος του τίτλου Mr. Olympia δεν ασπάζεται την ιδέα ότι πρέπει ντε και καλά να τρως κοτόπουλο και μοσχαρίσιο κρέας για να δεις αποτέλεσμα στο σώμα σου - ή για να είσαι 'άντρας'.

 

 
 

Με λίγα λόγια ο θρύλος της γυμναστικής, της μεγάλης οθόνης αλλά και τις πολιτικής, πλέον το έχει ρίξει στα φυτικά φαγητά, και η αλήθεια είναι πως καλά θα κάνουμε να τον μιμηθούμε αν θέλουμε να έχουμε ένα πιο υγιές σώμα. Τώρα η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν εμείς μπορέσουμε να γίνουμε vegan.

Για να δούμε όμως πως ακριβώς κατάφερε να κάνει αυτή την παράξενη διατροφή ο διάσημος ηθοποιός.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved